Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strach przed kolejna ciaza

Polecane posty

Gość gość

witam jestem mama trojki dzieci i wrecz obsesyjnie boje zajsc sie w kolejna ciaze,boje sie ze antykoncepcja nie zadziala,nie chce miec teraz kolejnego dziecka,chcialabym poczekac ok 5-8 lat,teraz po pierwsze mnie nie stac a po drugie nie wyobrazam sobie miec dzieci w tak zblizonym wieku(miedzy moimi dziecmi jest roznica wieku:corka-syn 3lata,syn-syn 5 lat)gdybym byla teraz w ciazy miedzy najmlodszym synkiem i domniemanym dzieckiem byloby niecale dwa lata roznicy.dziecko w tym wieku potrzebuje duzo uwagi wiec nie wiem jak sobie daja rade te mamy ktore maja dziecko'rok po roku',z tego strachu zaczynam unikac wspolzycia z mezem,ale on jest podejrzliwy i mysli bog wie co,nie chce mu mowic wprost ze boje sie ciazy

Gość gość
czemu nie chcesz mu powiedziec ze nie chcesz ciazy? pewnie jestescie bardzo wierzacy i seks uprawiacie w celu prokreacji. 3 dzieci i chcesz w przyszlosci kolejne? Podziwiam

Gość gość
nie seks uprawiamy dla przyjemnosci prawie codziennie nie chce mu mowic tego wprost jesli w ogole wiesz co mam na mysli.czemu mialabym nie chciec kolejnego dziecka?kazda kobieta ma inny instynkt macierzynski poza tym nie jestem jeszcze stara i chcialabym w przyszlosci miec nastepne dziecko.co w tym dziwnego?

Gość gość
nie rozumiem czemu nie chcesz powiedziec tego mezowi. My sobie wszystko mowimy i nikt nikogo nie ocenia. Ja mam oprocz dziecka inne cele. Prace, zainteresowania. No i chce by dziecko mialo dobry start w zyciu. Chce z nim podrozowac po swiecie, zapewnic ewentualna zagraniczna edukacje.