Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawdzony sposob mna zaburzenia erekcji.

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś sprawdzone preparaty, które delikatnie pomogły by w tych sprawach? ;)

Gość gość
Kup sobie zel-bardzo pobudza. Jest tzw. Herkules ale rowniez inne pomagaja, takie nawet dla kobiet zele nawilzajace stymulujace:)

Gość gość
Moglabys cos wiecej o tym żelu napisać? ;)

Gość gość
syrop z dębu.... będzie jak Dąb

Gość gość
A to jest dostępne w aptece?

Gość gość
Mleko z gipse pij, przed wytryskiem ci nieopadnie:-)

Gość gość
Wizyta u lekarza jest najlepszym srodkiem, osobiscie moge polecic Ci tego urologa www.urolog-gorecki.wroclaw.pl nie raz pomogl

Gość gość
Wypoczynek + dobra suplementacja. Tu mogę wam podrzucić namiar na dobry suplement: http://wzaufaniu.pl/long-men mega fajna rzecz, mocna, działa szybko i penis jest przyjemnie twardy.

Gość fumirex
zajrzyj sobie za produktem takim jak MaxOn Active - nie wiem czy jest w aptece ale wiem, ze na zaburzenia erekcji jest najlepszy

Gość Kalina43
Mój mąż maxon active stosuje i zawsze pomaga i to jak :) dostępny w wielu aptekach bez problemu przecież. Jesteśmy już dość starszym małżeństwem niestety ale suplementy wspomagające erekcje czasem są potrzebne, ale to nie tyczy się tylko starszych osób. Np stres może też powodować takie zaburzenia erekcji.

Gość Izuniaaplm
Mojemu mężowi ostatnio lekarz przepisał maxon active i teraz jest o wiele wiele lepiej w sprawach łóżkowych. Ciężko go było namówić żeby poszedł do specjalisty no ale się udało

Spróbuj domowych sposobów poczytaj tu i ówdzie podobno są najlepsze. No a jak już naprawdę nic nie pomoże to spróbuj tego maxon active czytałam o nim dużo na forach i polecają

Gość Maxymilian
Trzeba trochę zmienić sposób życia - więcej wypoczywać, więcej się ruszać, lepiej i regularnie jeść. Do tego można dorzucić dobry suplement - najlepiej oparty na naturalnych składnikach i który pozostawi trwały efekt. Na rynku jest tego sporo. Znajomy zachwalał Permen King - po 6 tygodniowej suplementacji efekt się utrzymuje.

Gość Basiulea
Mąż bierze MaxOn Avtive i ja nie narzekam :) można ten lek kupić bez recepty i w dodatku w dobrej cenie, w pewnym wieku takie zaburzenia erekcji to normalka, więc zawsze dbamy o to by życie łóżkowe było takie jak za młodu

Gość gość
Mojemu facetowi pomógł ezerex. Tylko jego trzeba stosowac regularnie a nie "przed wystepem" :D Mozna go kupić w aptece internetowej apteka jak marzenie, bez recepty: http://aptekajakmarzenie.pl/ezerex-mezczyzn-saszetek-pozwalajacy-zachowanie-prawidlowych-funkcji-seksualnych-mezczyznom-p-8104.html ale chyba warto najpierw zapytac lekarza, bo to chyba jest trzeci środek, jaki sprawdzaliśmy. poprzednie nie zazdiałały

Gość gość
Wejdź na www.suple24.net tam jest sporo specyfików z opisami może znajdziesz coś dla siebie