Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 lub 3 dniowy wypad ALE GDZIE W GORACH DLA PARY pomozcie bo zwariuje

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, zamierzam pojechac na 2-3 dni w gory, raczej okolice za wroclawiem (mam blisko, a urlop nie za dlugi) tylko kompletnie nie wiem gdzie. Znacie moze jakies miejscowosci gdzie 25 letnia parka moze cos pozwiedzac? Nie koniecznie zalezy mi na szlakach. Planowalismy klodzko ale noclegow brak. Pomozcie ;)

Gość gość
Zwariujesz z powodu braku miejscówki na dwa dni wypoczynku? Nie doradzę, nie będę narażać miejscowych na przyjazd oszołoma...

Gość gość
noclegów brak? nie wierzę, na pewno są noclegi, tylko źle szukasz.

Gość gość
tzn nie ma wolnych w tym terminie, nie szukam zle bo oddzwonilam wszystkie hoteliki, pokoje prywatne i inne...

Gość gość
Nie polecisz bo siedzisz tylko na kafeteri, stara panno czy bezrobotna gruba glizdo na ktora na nic nie stac. Polecam szklarska albo karpacz tam mozesz znalesc miejsce nawet na pkp pelno ogloszen chyba ze zbyt pospolite miejsca

Gość gość
jestes niecierpliwa ...kto szuka ten znajdzie

Gość gość
Hahaha, odezwała się szczęśliwa, szczupła mężatka, którą na wszystko stać, tylko coś sfrustrowana jest trochę :D A szukanie noclegów "na PKP" to dowód tego bogactwa ;)

Gość monikaaaaaaaaaaa
Zależy co lubicie. Co do kotliny kłodzkiej to byłam tam niedawno i polecam , gór pełno ,a i takie średnio wysokie , raczej nie zbyt zmęczycie sie chodząc po nich, widoki piękne, czechy blisko itd. Jeśli lubicie klimat uzdrowisk, dobrze zorganizowanych szlaków turystycznych to możecie pojechać tam. Bieszczady - niedaleko ich mieszkam, jeśli lubicie taki "dziki" klimat, dużo lasów, samodzielnie odkrywać nowe ścieżki , palić ognisko czy rozbijać namiot to napewno wam się spodobają choc to bardzo niziutkie góry Tatry jeśli lubicie wyzwania i nastawiacie się na "prawdziwe" chodzenie po górach

Gość monikaaaaaaaaaaa
a nocleg jeśli dobrze poszukacie to i znajdziecie. nie musicie nocować w kłodzku , w okół jest pełno miejcowości uzdrowiskowych i multum penjonatów

Gość gość
nie chodzi o szukanie ale polecenie miejscowosci. DZIEWCZYNY CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM! na pkp szukac nie bede bo niestety jade autem i nie pojade w ciemno. Chodzi o polecenie innej miejscowosci bo tam niestety miejsc juz nie ma na weekend ktory nam pasuje

Gość gość
dzieki ;) niestety bieszczady strasznie daleko, chociaz raz udalo mi sie byc, i jest pieknie.

Gość monikaaaaaaaaaaa
No to w koltlinie kłodzkiej polecam polanicę, duszniki zdrój ,albo lądek zdrój bo wszędzie jest blisko i dużo noclegów, w Bieszczadach Polańczyk, w Tatrach to chyba Zakopane bo tylko tam nich nocowałam więc nie mam porownania

Gość gość
Ja bardzo miło wspominam pobyt w Wiśle. Z moim chłopakiem byliśmy w ośrodku agroturystycznym, położonym w parku krajobrazowym, więc widoki i miejsca do spacerów były zachwycające. Pamiętam, że pokój rezerwowaliśmy przez stronę kuppobyt.pl i wszystko było w jak najlepszym porządku. Mają tam duży wybór, więc możesz sobie przeglądnąć :)

Gość gość
blisko Wrocławia i pięknie to Karpacz albo Szklarska, nie wiem jak z odległością w Pieniny - Krynica Zdrój np. jest ładna. Pokoje znajdziesz na 100%.

Gość Kika_mika22
Ja jak nie wiedziałam do końca gdzie chcę jechać (chodzi o miejscowość) to korzystałam z serwisu www.szukamnoclegu.pl , wybierałam tylko region jaki mnie interesował :) pojechałam do Świeradowa Zdrój, fajne nieduże miasteczko, w okolicy jest co zwiedzić (stare kopalnie, młyn, kolej gondolowa) też blisko do czech i do szklarskiej poręby. Polecam bo naprawdę można tam wypocząć

Gość ameldka
Świeradów Zdrój to moje ulubione miejsce na wypad w góry. Od dawna zatrzymuję się w jedynym i tym samym pensjonacie Malwa www.pensjonat-malwa.pl Fajnie traktują tam gości. Posiłki są bardzo dobre i można zawsze złapać taki dystans do życia codziennego i się zrelaksować. Z mężem z chęcią tam jeździmy. Od razu po takim weekendzie czuję się jak nowo narodzona :)

Gość Glizeldo
Ja nie mam swojej ulubionej miejscowości. Z reguły wybieram tę, gdzie jest najtaniej. W tym roku wyszukaliśmy tani nocleg na tym portalu: http://taniewakacje.info/ Pojedziemy w Bieszczady, w rodzinne strony mojego męża.

Gość gość
Polecam Polanicę Zdrój- piękna o każdej porze roku. Zatrzymujemy się w pensjonacie Polonia. Świetne miejsce, z którego można podjechać do Dusznik, do Kłodzka lub na wycieczkę do Czech.

Gość Sunsina
Miejscowości na taki wypad w górach jest na pewno kilka, kwestia w jakim okresie się w nie jedzie bo to może uzależnić wybór miejscowości, ja wybieram zawsze takie miejsca jak Zakopane czy Białka Tatrzańska gdzie jest alternatywa na wypadek gorszej pogody i niemożności chodzenia po górach. W Białce masz np. Terma Białka - http://www.termabialka.pl/ zawsze można sobie urozmaicić wyjazd dniem regeneracji w basenach i na saunie. My akurat w związku oboje lubimy takie rzeczy więc takie urozmaicenie to praktycznie obowiązkowy punkt wypadu. I myślę, że kombinowanie w ten sposób jest najlepszym rozwiązaniem.

Gość gość
Na 2-3 dni warto wybrac się w miejsce gdzie niczego nie przeoczysz, a te kilka miejsc okaze się swietne, wedlug mnie idealna na weekend jest bialka tatrzanska, rok temu bylam w tym pensjonacie www.dziubas.eu

Gość gość
Proponuje pojechać do Krasiejowa koło Opola. Piękne widoki -Rafy Koralowe. Prehistoryczne oceanarium miejsce, które zachwyca. Można przenieść się w świat podwodnego życia. Dzięki technologii można się przenieść nie tylko w przestrzeni ale i w czasie. Warto zwiedzić !!!

Gość gość
białka tatrzańska jest miejsce idealnym na taki romantyczny wypad :) zatrzymajcie się w http://www.usorosa.pl/oferta - super warunki w przystępnej cenie :)

Gość hotelik orański
Na weekendy zdecydowanie zapraszamy do Hoteliku Orański - pobyt mimo że krótki z pewnością będzie przyjemny i niezapomniany! Hotelik Orański jest położony w górach, w malowniczej okolicy Kotliny Kłodzkiej. Oferujemy noclegi w atrakcyjnej cenie i smaczną, zdrową domową kuchnię. Do tego bezpłatne miejsce parkingowe, a do użytku gości jest również piękny ogród oraz miejsce na grilla. Hotelik jest również przyjazny zwierzętom. Okolice Hoteliku Orańskiego są bogate w atrakcje - zaledwie 0,5 km od Hoteliku znajduje się zalew z wieżą widokową, w pobliżu znajduje się również pierwszy w Polsce park linowy Skalisko, będący doskonałą rozrywką zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych. Jest to też idealna opcja na krótkie pobyty - 3,4 dni, weekendy - na pewno każdy znajdzie w tym miejscu coś dla siebie, zarówno dorośli, jak i dzieci. Kontakt:www.hotelikoranski.pl 793 665 806 Paulina Grzelaczyk

Gość lewiśka
Jak dla pary, jak ma być klimacik, to Kopieniec (http://www.kopieniec.pl/) w Murzasichle będzie super. Hotel piękny, mają taras widokowy na piękną okolice, wszędzie jest od nich blisko, nie ma takiego zgiełku jak w Zakopanem - dla mnie to duży plus. Do tego ceny dość przystępne ;)

Gość gość
Niedawno odkryłam Góry Opawskie, coś pięknego. Klimat i cudne widoki. Polecam! Zatrzymałam się w tym hotelu gorzelanny.pl, świetna ekipa i dobre ceny.