Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Resim

Problem z penisem

Polecane posty

Witam, otóż mam jeden problem... mam 16 lat i słyszałem że do zadowolenia kobiety potrzeba około 22 cm, a ja mam tylko 17-18 i nie wiem, czy to wystarczy :/ a wię proszę was drogie panie o wypowiedź. wiem.. myślicie, że na już pewnie chciałbym zaczynać w tym wieku i że to głupie, ale nie, po prostu wolałbym wiedzieć, czy mógłbym zadowolić moją dziewczynę. znamy się od dziecka, a razem jesteśmy od 3 lat . A o te rzeczy mam zamiar spytać dopiero po 17/18 z góry dzięki za wypowiedzi. nie chciałbym, żeby była niezadowolona

Gość gość
Takim mikrusem nie zaspokoisz nawet przedszkolaka. Ze względu na skapstwo matki natury musisz zostać cwelem. Wtedy mikrorozmiary Twojego malucha nie będa mieć znaczenia.

Gość gość
hehehe, biorąc pod uwage że sam mówisz o swoim rozmiarze, można założyć że zmierzyłeś razem z jajami i dodatkowo dodałeś sobie z 1cm, więc strzelam że masz ok 10cm. musisz sie dobrze uczyć żeby dużo zarabiać, wtedy kupisz sobie nową BMKe i wszystko sie ułoży :classic_cool: ps. żeby zadowolić panienke trzeba mieć 24cm, 22 to raczej dziewice. Więc tylko na raz.

Gość gość
jak zmadrzejesz to penis sie wydluzy

Ją pytam poważnie, ale widzę, że tu same niedorozwoje..

Gość gość
Twoja wiedza na temat fizjologii wskazuje,ze jesli ktos jest niedorozwojem to jestes nim wlasnie ty.

Gość gość
buahahahaa synek wez troche do ksiązek , boś głupi jak but , albo cwaniakujesz , srednia europejska to 15 cm wiec jak mozna mówic ze do zaskpokojenia kobiety potrzeba wicej , mój palec zadowala kobiete , a ma tylko około 8 cm długosci i w obwodzie malutko :)