Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetologia Kraków studia II stopnia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy ktoś orientuje się nad uczelniami w Krakowie które oferuja studia mgr na kierunku z Kosmetologii? Od razu zaznaczam ze studiowac chce zaocznie i raczej na prywatnej uczelni. Chcialam juz papiery skladac do Dietla ale przeczytalam pare nieprzychylnych opinii. Na Fryczu nie ma magistra, a Na Krakowskiej wyzszej szkole promocji zdrowia pisze ze mgr w trakcie tworzenia... są jeszcze jakies uczelnie inne? Chyba ze ktos Dietla poleca? Prosze o rade nie jestem z Krakowa, dziekuje za wszelkie opinie

Gość UJ
na ujocie jest, jest spoko

Gość gość
Mam ten sam problem... Słyszałam dużo pozytywnych opinii o Dietlu. Składałam też na UJ ale nawet jak się dostanę, nie wiadomo jak z różnicami programowymi.. Może ktoś coś poopowiadać o mgr z kosmetologii na UJ? Z góry dziękuję.

Odradzam komsetologię na UJ. Jeśli ktoś rozważa tę uczelnie równocześnie mając nadzieję na wielką karierę zawodową lub naukową może nieźle się rozczarować. Zawodowo rozwiniecie się w stopniu znikomym bo większość osób to teoretycy! Przepraszam... z papierkiem po kilkugodzinnym kursie. Naukowo możecie się rozwinąć ale pod warunkiem, że macie znajomości i będziecie skakać wokół odpowiedniej osoby. Pozdrawiam i życzę trafnych wyborów Absolwentka rocznika 2016