Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

desperat czy co?

Polecane posty

Gość gość

na portalu randkowym, facet dzis zaproponował mi spotkanie na kawe DZIŚ po południu, po wczesniejszej wymianie JEDNEJ wiadomości... Odnoszę wrażenie, że facet szuka naiwnej do zaliczenia, mam rację?

Gość gość
wiesz , ja myśle , że moze nie tyle desperat, tylko sa faceci , którzy nie lubią tracić czasu na bezsensowne rozmowy w sieci , wola się spotkac i zobaczyć , czy iskrzy czy nie. To jest medal , ktory ma dwie strony. z jednej nie masz czasu , by się nakrecić , wiec jak nie wypali to żegnacie się bez zbytniego żalu. Z drugiej ciezko kogoś soba zaciekawić na pierwszym spotkaniu , bo wiadomo , trema robi swoje i objawia się nadmierną gadatliwością( ja tak mam) , albo totalnym milczeniem. Wiec spotkaj się , a jak zobaczysz , że szuka zaliczenia- uciekaj:)Jesli się spotkacie w miejscu publicznym to spokojnie mozesz podziękowac i odejść, raczej nie będzie próbował dochodzić swoich praw na kawiarnianym stoliku.pozdrawiam i życze udanej randki:)

Gość gość
to co napisałaś, to wiem, ale własnie: szkoda mi czasu na kawę z kims, kto nie ma na tyle TAKTU,że myśli , że umówi się z nim kobieta na popołudnie... to raz szkoda mi czasu na kogos, kto nawet nie chce NICZEGO sie o mnie dowiedzieć przez mail a woli tracić czas z kompletnie obcą osoba na kawie? czyli mój wniosek- chce zobaczyc i spróbowac zaliczyć ale dzięki za odpowiedż, bo juz myslałamże mi się cos w głowie poprzestawiało... a jednak nie, bo sa osoby myślące podobnie do mnie

Gość gość
To jak, wypijemy dzisiaj kawę?

Gość gość
nie.... brak taktu dyskwalifikuje u mnie KAZDEGO FACETA