Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Vendi96

Uzależnienie od byłego faceta

Polecane posty

Gość Vendi96

Witam ; ) Mam 18 lat a chłopak o którym pisze 22. Aktualnie od miesiąca mam kogoś jednak nie potrafie sie uwolnić od byłego..-> Rok temu zostawił mnie chłopak, powód? przestał mnie kochać. Moje 2 miesieczne próby odzyskania Go były na marne. Po upływie 4 mies. spotkaliśmy sie przypadkiem w barze ale nie zamieniliśmy ani słowa. Na drugi dzień odezwał sie do mnie, spotkaliśmy sie pisał,ze załuje,ze brakuje mu czasu spędzonego ze mna . Spotykaliśmys ie potajemnie przed jego kumplami .. ( niby miał zamiar im pow.,że do siebie wrocilismy) Jednak nasze spotkania opierały sie tylko na seksie. Zakończyłam to ponieważ psychicznei nie zdołałam dłużej tego ciągnąc. po 3 mies. kontakt sie ożywił, spotykaliśmy sie nocami a raczej.. jak wypił to do mnie wydzwaniał i wychodziłam do niego-zawsze chciał tylko jednego .. a ja odmawiałam. Pewnej nocy po % zapytał mi sie czy go kocham( KOCHAŁAM SZALENIE !) jednak odparłam,że nie. . Ten sie wkurzył i odszedł -poszedł w miasto dalej . Kontakt sie urwał. Po ok. miesiącu-1,5 znów zaczeliśmy pisać ( bodajże to ja sie odezwałam pierwsza) i mieliśmy taki niezwięzły kontakt.Pewnego dnia dowiedziałam się ,ze ma dziewczyne .. Wtedy jakos częsciej zaczeliśmy pisać-był nią wniebowzięty przynajmniej tak mis ie wydawało po sposobie pisania . Oczywiście na mnie nie zostawił suchej nitki i na kazdym kroku mi pisał w czym ona jest lepsza ode mnie..Troche sie podłamałam.-dziewczyna 16 lat ;O Niecały mies. temu napisałam do niego z prośbą aby oddał mi pierścionek który kiedyś od niego dostałam ale mu oddałam, gdy mnie zostawił. Zgodził sie. Spotkaliśmy sie na 10 min. pogadaliśmy na luzie pośmialiśmy sie, pierścionek oddał i wtedy mi powiedział,ze nie jest już w związku ( dziewczyna podobno na auto i jego portfel poleciała) Krótko po tym jego rodzice wyjechali nad morze. Wtedy nasz kontakt był bardzo ścisły, zaprosił mnie na kawe w południe. Poszłam. . 4h trzymałam emocje na wodzy.. oglądlaiśmy film -cały czas na mnie zerkał, chciał sie przytulać- odpowiedałam NIE. . aż pękłam gdy no własnie .. poruszyłam temat jego byłej odsunał sie na drugi koniec łózka i powiedział,że nie chce o niej rozmawiać .. wyczułam,ze jest mu przykro i go przytuliłam a po chwili sie pocałowaliśmy (obydwoje przy tym wypuszczając niespokojnie powietrze) i znów razem sie [..]. Jednk było jakoś inaczej - czułams ie tak jak kiedy -kiedys gdy mnie jeszcze kochał było tak wiele delikatności, emocji powiedziałabym,ze miłosci w tym .. (Wcześniej nasz niezobowiązujący seks opierał sie na eksperymentach, dojściu ubraniu sie i do domu. Bez żadnego dotyku czy buziaku na koniec..)Po dwóch dniach znów go odwiedziłam i znów sie [..] Powiedziałam po wszystkim w żarcie: Wróc do mnie a on westchnał głeboko i powiedział: za pozno na takie tematy teraz .. śpij i mnie zakrył pościelą . Obydwoje sie zaśmialiśmy i dalej leżeliśmy. Obecnie ? Obecnie mam z nim słaby kontakt .. pisałam do nieho czasem odpisał czasem nie. Raz argumentując ze `mam nie być na niego zła,ze sie nie odzywa ale tak po prostu ma ;*` Nie odzywałams ie do niego przez 4 dni az sam zaczał pisac jak w pracy ? albo,ze oglądał jakiś tam film i ze był bardzo fajny .. W miare teraz piszemy-mamy konatkt smsowy .. Jednak od wczoraj wieczór troche sie poklocilismy bo chciałam,zeby po pracy wyszedł na jakie spiwo czy papierosa -od tak niezobowiazujaco a on,ze po pracy jest zmeczony i zaczeła sie gra słów nazwałam go frajerem ktory mnie wykorzystuje a on: ze jesli ktos tu jest frajerem to napewno nie on.. Podsumowując: Kocham swojego byłego i za każdym razem gdy sie odezwie miękne i daje mu sie zmanipulować a on ? chce tylko seksu czego nie moge sobie uświadomić na tyle,aby zakończyć ten cyrk. Co mnie boli ? że mam 23letniego faceta który wypełnia mi wolny czas jednak nie kocham go- po prostu jest i mi nie zawadza .. Po co to pisze ? Nie ma żadnej szansy aby mój były do mnie wrócił prawda ? Co mam zrobic w zaistaniełesj sytuacji z obecnym partnerem ? Przynac sie ? że zdradziłam go z byłym ? Zostane sama . . i ? i sie załamie . Jak mam sie uwolnic od byłego zeby nie byc na kazde jego skiwnięcie palca .. Cholerka ;|

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować