Gość Vendi96 Napisano Lipiec 16, 2014 Witam ; ) Mam 18 lat a chłopak o którym pisze 22. Aktualnie od miesiąca mam kogoś jednak nie potrafie sie uwolnić od byłego..-> Rok temu zostawił mnie chłopak, powód? przestał mnie kochać. Moje 2 miesieczne próby odzyskania Go były na marne. Po upływie 4 mies. spotkaliśmy sie przypadkiem w barze ale nie zamieniliśmy ani słowa. Na drugi dzień odezwał sie do mnie, spotkaliśmy sie pisał,ze załuje,ze brakuje mu czasu spędzonego ze mna . Spotykaliśmys ie potajemnie przed jego kumplami .. ( niby miał zamiar im pow.,że do siebie wrocilismy) Jednak nasze spotkania opierały sie tylko na seksie. Zakończyłam to ponieważ psychicznei nie zdołałam dłużej tego ciągnąc. po 3 mies. kontakt sie ożywił, spotykaliśmy sie nocami a raczej.. jak wypił to do mnie wydzwaniał i wychodziłam do niego-zawsze chciał tylko jednego .. a ja odmawiałam. Pewnej nocy po % zapytał mi sie czy go kocham( KOCHAŁAM SZALENIE !) jednak odparłam,że nie. . Ten sie wkurzył i odszedł -poszedł w miasto dalej . Kontakt sie urwał. Po ok. miesiącu-1,5 znów zaczeliśmy pisać ( bodajże to ja sie odezwałam pierwsza) i mieliśmy taki niezwięzły kontakt.Pewnego dnia dowiedziałam się ,ze ma dziewczyne .. Wtedy jakos częsciej zaczeliśmy pisać-był nią wniebowzięty przynajmniej tak mis ie wydawało po sposobie pisania . Oczywiście na mnie nie zostawił suchej nitki i na kazdym kroku mi pisał w czym ona jest lepsza ode mnie..Troche sie podłamałam.-dziewczyna 16 lat ;O Niecały mies. temu napisałam do niego z prośbą aby oddał mi pierścionek który kiedyś od niego dostałam ale mu oddałam, gdy mnie zostawił. Zgodził sie. Spotkaliśmy sie na 10 min. pogadaliśmy na luzie pośmialiśmy sie, pierścionek oddał i wtedy mi powiedział,ze nie jest już w związku ( dziewczyna podobno na auto i jego portfel poleciała) Krótko po tym jego rodzice wyjechali nad morze. Wtedy nasz kontakt był bardzo ścisły, zaprosił mnie na kawe w południe. Poszłam. . 4h trzymałam emocje na wodzy.. oglądlaiśmy film -cały czas na mnie zerkał, chciał sie przytulać- odpowiedałam NIE. . aż pękłam gdy no własnie .. poruszyłam temat jego byłej odsunał sie na drugi koniec łózka i powiedział,że nie chce o niej rozmawiać .. wyczułam,ze jest mu przykro i go przytuliłam a po chwili sie pocałowaliśmy (obydwoje przy tym wypuszczając niespokojnie powietrze) i znów razem sie [..]. Jednk było jakoś inaczej - czułams ie tak jak kiedy -kiedys gdy mnie jeszcze kochał było tak wiele delikatności, emocji powiedziałabym,ze miłosci w tym .. (Wcześniej nasz niezobowiązujący seks opierał sie na eksperymentach, dojściu ubraniu sie i do domu. Bez żadnego dotyku czy buziaku na koniec..)Po dwóch dniach znów go odwiedziłam i znów sie [..] Powiedziałam po wszystkim w żarcie: Wróc do mnie a on westchnał głeboko i powiedział: za pozno na takie tematy teraz .. śpij i mnie zakrył pościelą . Obydwoje sie zaśmialiśmy i dalej leżeliśmy. Obecnie ? Obecnie mam z nim słaby kontakt .. pisałam do nieho czasem odpisał czasem nie. Raz argumentując ze `mam nie być na niego zła,ze sie nie odzywa ale tak po prostu ma ;*` Nie odzywałams ie do niego przez 4 dni az sam zaczał pisac jak w pracy ? albo,ze oglądał jakiś tam film i ze był bardzo fajny .. W miare teraz piszemy-mamy konatkt smsowy .. Jednak od wczoraj wieczór troche sie poklocilismy bo chciałam,zeby po pracy wyszedł na jakie spiwo czy papierosa -od tak niezobowiazujaco a on,ze po pracy jest zmeczony i zaczeła sie gra słów nazwałam go frajerem ktory mnie wykorzystuje a on: ze jesli ktos tu jest frajerem to napewno nie on.. Podsumowując: Kocham swojego byłego i za każdym razem gdy sie odezwie miękne i daje mu sie zmanipulować a on ? chce tylko seksu czego nie moge sobie uświadomić na tyle,aby zakończyć ten cyrk. Co mnie boli ? że mam 23letniego faceta który wypełnia mi wolny czas jednak nie kocham go- po prostu jest i mi nie zawadza .. Po co to pisze ? Nie ma żadnej szansy aby mój były do mnie wrócił prawda ? Co mam zrobic w zaistaniełesj sytuacji z obecnym partnerem ? Przynac sie ? że zdradziłam go z byłym ? Zostane sama . . i ? i sie załamie . Jak mam sie uwolnic od byłego zeby nie byc na kazde jego skiwnięcie palca .. Cholerka ;| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach