Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dom czy mieszkanie?

Polecane posty

Gość gość

hej! już jakiś czas zastanawiamy się gdzie będziemy mieszkać dalej po ślubie, mnie tęskono za przestrzenią i chciałabym zamieszkać w domku z podwórkiem, on- woli mieszkanie, na szczęście nie musi byc w centrum. Co prawda znalazłam kilka bardzo ciekawych ofert na http://www.ihouse.pl/wroclaw/sprzedaz/mieszkanie ,a cenowo bardzo mi odpowiadają, wiem, że kupując mieszkanie, nie będe musiała się przejmować dziurą w dachu itp. i to kolejny plus zakupu mieszkania. A wy co byście wybrali?

Po wielu latach spędzonych w bloku i kilku we własnym domu przyznaję ze wstydem, że jednak dom. Ze wstydem dlatego, że nie wyobrażałam sobie jak można wyprowadzić się z bloku i trochę utrudniałam tę wyprowadzkę:P

Ja wolę jednak mieszkanie. Jeśli dużo pracujesz - masz mniej czasu na sprzątanie i nie ma sensu pakować sie w dom, gdzie ciągle masz coś do zrobienia/utrzymania. Na rynku jest dużo fajnych małych mieszkań z ładnym widokiem na miasto i blisko zielonych skwerów. Jak będziesz potrzebować namiarów na dobrą firmę to daj znać, tym bardziej , że nie wszystkie oferty są w Internecie :-)

Gość gość
Głupie pytanie.Dom to życie .Bloki to wegetacja