Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora z was ma brzydkiego meza,faceta

Polecane posty

Gość żona brzydala
Ja do miss się nie zaliczam ale pasztetem też nie jestem a zdarzało się że przystojnym dawałam kosza. A mój mąż często powtarza nawet przy znajomych że jest przystojniejszy od diabła i wtedy jest kupa śmiechu :-) On ma ogromne poczucie humoru.

Gość gość
nie kieruję się jego zdaniem, widzę przecież że jest brzydki :D

Gość Mindymindy
Moze on tylko tak uwaza ze jest brzydki skoro nim sie zainteresowałaś,faceci nie maja naszej intuicji i przez nie wiedza jak inni ich postrzegają.

Gość Mów prawdę
Ja poruszę inną kwestię.. Rzucający się w oczy szczegół. Np wielka brodawka centralnie na czole. Kur*a, widać jak na dłoni że wszyscy sie na to gapią, jak Ci ludzie mogą funkcjonować? Dlaczego tego nie usuną? Nie potrafię tego pojąć, choć jestem tolerancyjny i nie krytykuje brzydkich/otyłych czy chudzielców. Ale jak widzę takie coś, to nie dowierzam że tacy ludzie potrafią normalnie funkcjonować ze świadomością, że.. przynajmniej połowa (nie oszukujmy sie, mieszkamy w polszy) jest zniesmaczona w ogóle ich obecnością. Wytłumaczcie mi to.

Gość gość
Mindymindy miałam kiedyś faceta, który był jeszcze brzydszy od tego co mam teraz. Tamten był naprawdę wstrętny, ale on tego nie widział, on się uważał za przystojniaka, na neta na portale randkowe dawał swoje zdjęcia, uśmiechał się szeroko (a miał straszne zepsute zęby). Więc on rzeczywiście nie zdawał sobie sprawy z tego jaki jest brzydki. Natomiast mój obecny brzydalek zdaje sobie z tego sprawę, wprost o tym mówi, że wie o tym, że jest brzydki i że mogę się go wstydzić.

Gość gość
Wielkich brodawek na twarzy to bym się brzydziła i bym mu kazała usunąć, bo rzeczywiście mnie to obrzydza strasznie taka kurzaja na gębie albo tłuszczak :/ Ale na szczęście ten mój nie ma na twarzy brodawek

gość dziś nie kieruję się jego zdaniem, widzę przecież że jest brzydki x Po co z nim jesteś?Widocznie go nie kochasz skoro to widzisz.

Gość Mów prawdę
O TO TO :D Jeśli sie kogoś kocha, to sie nie rozumie jak ktoś mówi że brzydkie, bo to ładne sie wydaje i to oszukuje nasz musk :)

Gość gość
Bo jest dla mnie dobry, bo drugiego takiego o dobrym sercu nie znajdę, któremu będzie na mnie zależeć? dziwne masz pytanie. To mam sobie szukać modela, co mnie będzie wyzywać od szmat, że przytyłam, mam za małe cycki? widzę czasem tu na forum jak czytam tematy jak kobiety są wyzywane, poniżane, upokarzane, a nawet bite. Mój jest dla mnie naprawdę dobry więc mam go zostawić bo jest brzydki?

Gość gość
Do tego ma kulturę, nie jest prostakiem, nie puszcza bąków przy mnie, nie bluźni, z kulturą się wypowiada

Gość Mów prawdę
nie puszcza bąków przy mnie, no nie to przesadziłaś teraz ty wielka pani, gnębiłbym Cie młotkiem bo jestem prostakiem w twoich oczach jeśli peirdolne sobie bąka, a Ty co pewnie pszczoły wypuszczasz z doopy Ty damo posrana :D

Gość gość
mów prawdę- no i widzisz tu jest różnica między Tobą a moim facetem, bo on by tak jak ty nigdy nikomu nie napisał, chamie i prostaku ze wsi. Dlatego ty nie masz dziewczyny i jesteś prawiczkiem bo jesteś nie dość, że brzydki to jeszcze cham bez kultury i prostak. Kompleksów nie leczę bo ich nie mam :)

Gość gość
Nie rozumiem tych hejtów... Ja to rozumiem i mam podobnie, mój facet pięknością nie grzeszy, ale mnie kocha jak nikt i zrobiłby dla mnie wszystko. Szukajcie sobie dalej książąt z bajki, którzy potem będą obrażać, zdradzać i oglądać się za innymi (a inne laski za nimi). Bo przecież na modela każda pusta laska poleci a facet jest tylko facetem, wtedy was same zazdrość wykończy i będzie koniec bajki :P

Skoro wy jestescie ładne to po co jestescie z facetami którzy was nie pociagaja?Skoro sa według was brzydcy to tez nie ma pociagu.

Gość Mów prawdę
Co tu dużo gadać, kobieta pisząca że ma "brzydkiego faceta" z góry wystawia sobie świadectwo damy (posranej), bo normalna, fajna dziewczyna nie myśli takimi kategoriami... I tyle w temacie, pozdro dla kumatych. A nie, wróć! Ty posrana świniodamo, nasrałbym Ci do mordy i zagonił do świniobicia to byś zobaczyła co to prawdziwo robota :D 🖐️

Gość gość
Jednak każda z nas chciałaby mieć przystojniaka, wysokiego z piękną męską twarzą i gęstymi włosami, nie ma co się oszukiwać, jeśli taki się nam nie trafił to się bierze co jest a później dorabia ideologię o jego (brzydala) cuuudownym charakterze.