Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelyn Wawa

setki CV, ponad 20 rozmów i nic

Polecane posty

Gość Evelyn Wawa

Od 7 miesięcy próbuję znaleźć pracę- celuję na staże w HR i agencjach rekrutacyjnych a także czasem na sekretarki. Jestem zapraszana na rozmowy,ale do tej pory nigdzie mnie nie chcieli. Czy coś ze mną nie tak,czy po prostu nie mam szans,bo taka jest konkurencja,a ja nie mam doświadczenia w tych branżach? Mam 28 lat o półtoraroczne doświadczenie w pracy biurowej,ale w instytucji publicznej,dwa kierunki studiów na dobrym uniwerku,bardzo dobry angielski.Ale widocznie to za mało.

Gość gość
pewnie się boją że zaraz będziesz w ciąży, poza tym dla niektorych jesteś już za stara bo szukają studentek :/ niestety takie czasy

Gość gość
jakie znaczenie ma do z czego żyję? mam dość majętnych rodziców,ale bardzo chciałabym sama sobie finansować życie, nie podoba mi się zależność w tym wieku

Gość gość
Hays to oszustwo, poczytaj w Internecie

Gość gość
musisz wyjechać z kraju

Gość gość
z tym,że nie chcę na razie,bo mnie tu trzyma miłość... chlopak powiedział,że możemy wyjechać może za rok jak zdobędzie cenne doświadczenie zawodowe..z tym,że jego angielski jest chyba za słaby na wyjazd, tak B2 i tragiczna wymowa... W Haysie mnie nawet nie chcieli zaprosic na rozmowę

Gość gość
Schowaj ambicje na boku i póki co idź do agencji pracy tymczasowej i w międzyczasie coś szukaj innego, stałego a tam na zlecenie idź to chociaż coś wpiszesz do tego CV. Jest zawsze szansa, że załapiesz się na stałe jeśli się spodobasz pracodawcy. Wejdź na praca.money.pl fajne mają oferty pracy ze wszystkich portali. Popytaj znajomych.

Gość gość
jakie ambicje?nawet na bezplatny staz zozstalam odrzucona kilka razy. A jaką pracę tymczasową mi zaproponują jeśli nie nadaję się do fizycznej ze względów zdrowotnych(serio,to nie moje widzimisię, miałam poważną operację na początku roku, teraz nie mogę nic dźwigać i długo stać).Na biurowe prace aplikuję ale jestem odrzucana.

Gość gość
Moze brzydka jestes? Wiesz ze ladniejsze szypciej prace znajdoja:-( niegniewaj sie ale taka prawda.

Gość gość
moja uroda to 6-7/10, bez przesady, facetom w swoim zyciu paru się podobałam.Myślę,że to nie o to chodzi...

Gość gość
Może problemem jest, to że masz taki mały staż pracy.

Gość gość
ja mam 3 kierunki studiów (zarządzanie, reklamę, rachunkowość), jestem młoda- 25 lat, znam dwa języki i pracowałam w 6 miejscach (administracja, staże itp).jestem osobą zadbaną, bardzo elegancką, mam prawko, obsługuję kompa bez problemu, w trakcie studiów byłam stypendystką- i co?? NIC pracy nie ma bez znajomości;/ a moje znajome pracują sobie na dobrych posadach, choć np.mają nieadekwatne wykształcenie, serio;/

Gość gość
pytanie do poprzedniczki z trzema kierunkami- a gdzie szukasz pracy -w jakim mieście i branży? jak myślisz,co może być problemem?

Gość gość
warto sprawdzić serwis www.PlanPraca.pl bardzo fajna stronka :)