Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajcienadzieje

juz nic do ciebie nie czuje...

Polecane posty

Gość dajcienadzieje

czy komus udalo sie wrocic do siebie po takich slowach?

Gość gośćHeh
Piszesz jakbyś żebrała o miłość. Wiele kobiet tu to robi. Szanuj się

Gość gość
uwielbiam ludzi ktorzy nie maja nic sensownego do napisania po co wiec piszesz? dziewczyny mialyscie tak kiedys?

Gość gośćHeh
To co napisałem wbrew temu co napisałaś Ty, jest bardzo sensowne i mądre. Oczekujesz odp typu "oj jak, on Cie lova i koffa, biegnij do niego w te pędy"? LOL

Gość gośćHeh
Bardzo ładne masz słownictwo. Pobluzgaj jeszcze, a na pewno poczujesz się lepiej.

Gość gość
pewnie i sie zdarzają, jak sie łudziłam, ze byly do mnie wróci to czytałam mnóstwo wątków na ten temat i tak, takie rzeczy mają miejsce, jednak bardzo rzadko. No ale nie łudź sie na zapas. Co ma byc to będzie, ja po prawie roku czuje sie znacznie lepiej a o miłość nie warto żebrać. :)

Gość gość
trzeba sie z tym pogodzic.

Gość gość
moze oni nie sa odpowiedni dla nas.

Czulabym sie strasznie po takich slowach,ale czas leczy rany naszczescie.

Gość gość
nie zasluguja na nas.

Gość gość
nie zasługują na Was. To prawda, lecz na lepsze :P

Gość gość
Na lepsze....zdziry

Gość gość
po co wypisujecie tyle bezsensownych postow jak nie macie nic do powiedzenia w temacie? noz sie w kieszeni otwiera.

Gość gość
Dziewczyna mi powiedziała że "zle nazwała uczucia" po pół roku z dnia na dzień przez telefon, potem pomiatała przez miesiąc i wróciła obiecując że mnie kocha i że mi jej brakuje, do tego miliony obietnic i komplementów na mnie tylko żeby po tygodniu zdradzić pijana w klubie... Niestety ale trzeba mieć honor i jeżeli ktoś mi jeszcze raz podpadnie to każę "w*********ć". W tym miesiącu wywaliłem ze znajomych starą przyjaciółkę to zauwazyłem że sobie ze mną pogrywa. Sry ale takie życie. Jak się ma dobre serce to trzeba mieć twardą d**ę. Jeżeli następna będzie miała jakiekolwiek wahania albo ją przyłapię na czymś to wylatuje, szkoda mi czasu na takich ludzi.

Gość gość
Nie no stary bez obrazy ale trafiles na jakas emocjonalna gowniare.. Ja mowie o ludziach stabilnych emocjonalnie ,dojrzalych,

Gość gość
skoro nic nie czuje to nie czuje, nad czym tu filozofowac? odejsc z godnoscia i tyle

Gość gość
pytanie czy komus udal sie powrot po takich slowach

Gość gość
jaki powrót kretynko? chłopak wyraźnie ci powiedział, że się tobą znudził, tylko wyraził to innymi słowami: nic nie czuję do Ciebie (często mówią też : wypaliłem się) . Ale na to samo wychodzi, znudziłaś mu się. Powrotu nie będzie, szukaj nowego.

Gość gość
Ja odeszlam od chlopaka po czterech miesiacach. Zerwalam kontakt, bo tylko tak mial szanse na nowy zwiazek. Wiem ze bardzo to przezywal, ale nie chcialam go oszukiwac. Nawet jakby mnie blagal (na szczscie tego nie robil), to bym nie wrocila. To bylo lata ltemu. Dzis on ma zone, dwoje dzieci i pewnie jest szczesliwy. Czas leczy rany, a o milosc sie nie prosi. Ona jest albo nie. Jak bym uslyszala cos takiego to bym nie walczyla i nie ludzila sie. To tak jasny komunikat, ze juz jasniej nie mozna. Boli jak cholera, ale to jest uczciwe i tyle. Wiesz na czym stoisz. A o facecie mimo, ze mozesz tego tak nie odbierac, dobrze swiadczy. Bo moglby byc z Toba a za plecami obracac panienki. Daj sobie czas na placz i bol, bo to trzeba przejsc.