Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobyć się na odwagę i pójść na randkę?

Polecane posty

Gość gość

Jestem raczej nieśmiałą kobietą. Nie byłam na randce od czasu liceum, czyli już parę lat. Kilku facetów zapraszało mnie przez internet, ale ja nie mogę się odważyć, żeby na nie iść. Kiedy mnie pytają jakie mam plany, albo czy chcę gdzieś wyjść wtedy ja przestaję pisać, aż oni napiszą do mnie znów za parę dni i znów trochę pogadamy . Ten jeden facet wyciągał mnie już 4 razy, a ja przestałam mu odpowiadać. Podoba mi się z wyglądu i wydaje się, że jest sympatyczny, ale krępuje mnie myśl o tym, że będziemy siedzieć i rozmawiać. Jak mogę przełamać to. Dodam, że czuję, że jestem nudną osobą, choć ładną... jeśli to ma znaczenie.

Gość gość
Jedynym wyjściem jest wyzbycie sie uczucia ze jesteś nudna. Napewno masz jakies swoje zainteresowania, pasje, którymi chcesz sie podzielić a jak podobasz sie facetowi to pewnie chętnie tego wysłucha i dowie sie czegos nowego. Ty nie jesteś nieśmiała. Masz tylko takie przekonanie ze zanudzisz kogosc a wcale tak nie jest. Ludzie sa różni, jednego zanudzisz a drugiego nie. Musisz go wypróbować :)

Gość gość
może to i trudne, ale po prostu idź na nią.