Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FEDERICZKA

proszę o porade

Polecane posty

Gość FEDERICZKA

wiem że mój mąż pisze z jakąś babą na jednym z portali , ale on nie wie ze ja wiem . Bardzo mnie to boli i chciałabym żeby mi to wytłumaczył , ale jak mu powiem że wlazłam na jego konto to się wścieknie i tu mam dylemat przyznać się czy udawac że nic nie wiem

Gość gość
a w jakich okolicznościach weszłaś na jego konto? Podejrzewałaś coś czy to przypadek był?

Gość FEDERICZKA
po prostu nigdy nie mieliśmy tajemnic i znałam jego hasła i kiedyś po prostu się zdziwiłam

Gość gość
skoro znasz jego hasła to mógł sie liczyć z taką sytuacją. Zażądałabym wyjaśnień

Gość FEDERICZKA
tylko własnie tego się najbardziej boję , nigdy nie było takiej sytuacji,a jeszcze dodam ze on jest za granicą i z tego portalu dowiedziała się za gadają przez skypa

Gość gwoli wyjasnienia
takie zagrania sa zawsze niebezpieczne i na ogol zaczyna sie cos wtedy sypac w zwiazku. gdyby tak nie bylo spedzal by ten czas z toba na skype. widac potrzebuje on nowych podniet co moze byc zwiazane z toba lub z jego niezbyt ciekawym charakterem.

Gość FEDERICZKA
a najgorsze w tym wszystkim jest to ze zapewnia ze mnie kocha i nigdy mnie nie zostawi , ja tez go kocham i boje sie ze to może zepsuć nasz związek. Boże jakie to zycie jest powalone

Gość gwoli wyjasnienia
powiedziec to mozna wszystko ale slowa to tylko slowa. czyny i zachowanie sie liczy a nie pusta gadka. jesli cie tak kocha to dlaczego zarywa inne kobiety? bez jaj... chyba malzenstwo do czegos zoobowiazuje?