Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile dni najdłużej spóźniał sie wam okres i jakie były tego przyczyny?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Pytanie tak jak wyżej, chciałabym sie po prostu zorientować, bo mój spóźnia sie już drugi dzień, a jeszcze coś takiego mi sie nie zdarzyło. Dodam że cały mój cykl trwa 35 dni i nie uprawiałam jeszcze seksu.

Gość gość
mi najdluzej spoznial sie 9 miesiecy

Gość gość
chyba 8 czy 9 dni. przed owulacją miałam problemy z zębem, dentysta, trucie zeba i niejedzenie przez 2-3 dni i owulacja sie tak przesunela. ale balam sie wtedy

Gość gość
To mi się spóźnia 15 dzień... już tydzień temu robiłam test. Jeśli dalej nie dostane, zrobię jutro kolejny (zaznaczam, że nie zamierzam mieć na razie dzieci :( ) a okresy mam nieregularne ale od jakiś 2 lat nie miałam dłuższej różnicy niż 10 dni ;/ także trochę się tym martwię. Może to przez stresy jakie miałam ostatnio, obroniłam magistra ;)

Gość gość
mnie sie spóznił 3 tygodnie ale nie balam sie ciazy bo sie nie seksuje :p powodem były leki na zoladek bo mialam silne zapalenie wymioty odwodnienie itd

Gość gość
głupie pytanie jeśli spóźnia się okres są tylko dwie przyczyny: zaburzenia hormonalne (to się leczy) lub ciąża

Gość gość
nie koniecznie tylko te 2 powody. Spóźnić się może przez wiele rzeczy: np. stres, zmiana klimatu- wyjazd za granice na wakacje, zmiana strefy czasowej...

Gość gość
ja jak dostałam pierwszy okres to następny miałam co 6 miesięcy :P dalej mam trochę nieregularnie ale nie aż tak

Gość gość
mam 30 lat i nigdy nie miałam okresy, życie jest piękne

Gość gość
Śmieszka:-)