Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak widzę to dziecko to mu współczuje.

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj wraz z moją córką odwiedziłam moją ciocię. Była tam moja kuzynka z niespełna to rocznym synem. Dziecko ubrane w spodnie do kolan luźne w kratkę, a na górze koszula niebieska na krótki rękaw ! Po jaką cholerę takiemu dziecku koszula ? Przecież to nie wygode, jakby nie mogła go normalnie ubrać, albo jakby nie mógł biegać w samym pampersie

Gość gość
A ja współczuję kuzynce takiej fałszywej soooki w rodzinie.

nie przesadzaj ze to az tak niewygodne ;/ pewnie w domu ubiera go luzno a na wyjcia poprostu ladnie i co sie dziecku stalo nic..

Gość gość
Był u babci czyli prawie u siebie w domu.

Gość gość
Ale marne prowo. Ale pociągnę - a w czym twoje dziecko było?

Gość gość
moja corka ubrana była w sukni balowej a wczesniej bylam z nia u kosmetyczki na regulacji brwi

Gość gość
Moja córka była w tunice i leginsach.

Gość gość
a ja swojego rocznego synka wozilam dzis w wozku po miescie w samym pampersie i koszulce,liczy sie komfort dziecka

Gość gość
tez ją ubrałaś w leginsy :o gorąco jak hooy a ta w leginsy dziecko ubrala czemu nie sama letnia sukienka ?

Gość gość
Bo by się jej nogi obtarly. On nawet nie jeździ w wózku tylko w samochodzie sterowanym.

Gość gość
o matko, straszne że dla chłopca koszulę zalożyła. co cię to obchodzi tępa autorko? patrz jak sama swoją córkę ubierasz fałszywa larwo

Gość gość
Jeszcze zamiast odsłonić mu stopy to co zrobiła ? Ubrała mu skarpetki i buty tenisówki.

mnie tez drazni jak sie dziecko np przegrzewa ale tak naprawde to nie powinno nas interesowac jak kto ubiera swoje dzieci. krzywdy mu ta koszula nie zrobila i tymi skarpetkami. dla niej to normalne a ty sobie mozesz nawet nie zdawac sprawy ze moze ona tez cie obgaduje ze jej zdaniem robisz cos nie tak jezeli chodzi o twoja core wiec wiesz..

Gość gośćpocom
Tym bardziej jeśli mały już chodzi biega stopki mu się pocom

Gość gość
trza bylo powiedziec mamie dziecka jakze ona go ubrala a nie piertolic na forum

Gość gość
ale Ty idiotka. Moja też lata w skarpetach i tenisówkach. Dlaczego? Ponieważ się non stop zaczepia, nie patrzy jak chodzi, a ja nie chce aby jej palce poucinało tym bardziej, że sama mam mode do zdarcia paluchów. Poza tym mała ma AZS i często rany na stopach, a uwielbia piaskownice :) Jak masz jakiś dylemat zapytaj się czemu go tak ubrała, może ma powód tak jak ja? :)

Gość gość
niektórzy ludzie lubia koszule np. moje szwagierka.ja osobiście nie znosze a ona uwielbia i tez dziecko tak często ubiera. ja tego nie komentuje. mysle ze powinnas zostawić ten temat w spokoju.

Gość gość
Moja córka była w tunice i leginsach. xxx 35 stopni w cieniu i w legginsach? Gratulacje.

Gość gość
no tak tylko ze tunika może być bez ramiączek,nawet i z koronki a leginsy nie musza być długie. co z wami... rozna jest moda.

Gość gość
moda nie moda-żadne leginsy nie są odpowiednie na upał. Pewnie wiele osób, widząc dziś twoje dziecko, też mu współczuło :D