Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalamidoo

oklapniete wlosy

Polecane posty

Gość lalamidoo

mam okropny problem z wlosami , sa poniszcone w stopniu od lekkiego do dosc zaawansowanego w zaleznosci od konkretnej parti wlosow, lata je rozjasnialam ostatnio postanowilam sprobowac wrocic do swojego koloru i nie miecze ich tak rozjasniaczem. moj problem oprcz tego ze sa poniszcone zwalszca gorna warstwa(od spodu sa calkiem ok) to totalne przyklapniecie do skory glowy, wlosy obcielam z dlugosci za lopatki do lini brody , a mimo to nie potrafie trwale odbic ich od skory glowy do tego te zniszcenia na bokach , takie sianko i w efekcie nie moge nosic rozpuszconych wlosow, codzennie wlosy tapirujei spinam staram sie robic to lekko bo wiem ze tapir wyglada troche obciachowo na codzien zwalszca w pracy najgorsze ze KOMPLETNIE nie pasuja mi przylizane wlosy nie wiem czy t kwestia lekko szpiczastej brody czy drobnej twarzy ale jesli "duzo sie dzieje" kolo mojej twarzy dobrze mi to robi i naprawde fanie wygladam, nawet maz potrafi mi zwrocic uwage ze dziwnie wygladam jak "oklapne" natomiast w bujniejszej fryzurze nawet gestszej grzwce jest bardzo fajnie, co robic?!! mysle o lekkim zageszceniu wlosow bo juz naprawde nie mam sily na te liche wlosy trace pewnosc siebie przez moj kompleks nie zalezaloby mi na przedluzeni wlosow do pasa tylko o normalna dlugoc do ramion z WIEKSZA OBJETOSCIA:( podejrzewam ze pasowalaby mi nawet krotka fryzurka cos ala drota gardias ale na sciecie tak krotko wlsow sie jednak nie odwaze z rezta nie mam pewnosci czy wygladaly y faktycznie tak jak po wyjsciu od fryzjera dodam jeszce ze suszenie glowa w dol nie zdaje egzaminu wszelkie lakiery i pianki powoduja ze wlosy staja sie matowe i szorstkie co jeszce bardziej podkresla ich zniszcenie nie probowalam jeszce termolokow moze chocia z to...:( codziennie rano pzred wyjsciem do pracy przezywam dramat jak ulozyc te wlosy a pow yjsciu z pray i tak wygladam jak ...:(to chore ale te wlosy staja sie moja obsesja i doprowadzaja mnie do depresji mimo ze jestem juz ponad 30letnia baba :/

Gość lalamidoo
up:/