Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzata1234

Z KIM WYNAJĄĆ TO MIESZKANIE? POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość małgorzata1234

Idę na studia i chciałam wynająć mieszkanie ze studentami. Obcymi, bo żadna koleżanka nie idzie na studia tam gdzie ja. Od jakiegoś czasu piszę z dziewczyną, która studiuje w tym mieście co ja i zaproponowała bym wynajęła z nią mieszkanie. Ona zna wszystkie moje problemy, bo się jej zwierzałam, więc pewnie gdybym z nią mieszkała to wypytywałaby o różne rzeczy. Jestem samotnikiem, cały czas siedzę w pokoju i z nikim nie gadam, wkurza mnie jak ktoś się o coś wypytuje. Wydaje mi się, że gdybym wynajęła z obcymi studentami to byłoby lepiej, bo nie musiałabym się im z niczego tłumaczyć. Co robić?

Gość gość
Mieszkam blisko uczelni. Wezme cie na chate, sam mieszkam. Raz dziennie mi loda zrobisz cnoty niestracisz i bedzie git. Zarlo gratis . Ze stodentami na pokoju jest tak:-) bedziesz kazdemu dawac , zupki gotowac i jeszcze mozesz trypla zlapac. Przemysl to:-)

Gość małgorzata1234
Bez głupich odpowiedzi, pytam poważnie .

Gość gość
Nie dogaduj się z ludźmi z neta w takich sprawach bo w ostatniej chwili mogą się wypiąć na ciebie, jeżeli np. akurat ktoś z ich znajomych by się odezwał. Wynajmij sobie pokój w miejscu w którym mieszkają studenci i będziesz miał spokój, bo przejmujesz się tylko tym pokojem i opłatami za niego, jak ci się nie spodobają współlokatorzy to możesz szybko zmienić.

Gość gość
Glupia jestes :O z niczego nie musisz sie nikomu tłumaczyć. Jak nie będziesz chciała z nia rozmawiać to sie zamkniesz w pokoju i tyle. A zawsze to lepiej mieszkac z kims kogo się zna niż z obcym. Nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi z ogłoszenia. A chyba nie chcesz mieszkac z jakims brudasem/laska która co noc przyprowadza innego kolesia/kims kto codziennie przyprowadza znajomych na alkohol do mieszkania i jest glosno/parka uprawiajaca głośny sex/itd itd :) mialam wielu wspollokatorow moglabym ksiazke o tym napisać. Wynajmuje pokoje juz od 5 lat

Gość gość
Tak jakby laska poznana w necie gwarantowała spokój i porządek :D w końcu nawet dłużej znane osoby potrafią głosić pierdoły że np. lubią zmywać naczynia, a potem trzymać w zlewie irytujące góry garów.

Gość malgorzata1234
Więc chyba posłucham Waszych rad i wynajmę sobie pokój z ogłoszenia ;)