Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Crazyjaa266

"NORMALNE" IMIĘ DLA DZIECKA

Polecane posty

Gość Crazyjaa266

Dobry wieczór. Naprawdę dużo kobiet jest w ciazy w tym roku, ja również wliczam się do nich. A mianowicie byłam dziś u ginekologa i tak jak przeczuwalam będę miała malenstwo :) moje pierwsze zresztą. Nie ważne jaka będzie płeć ale ważne by mój skarb był zdrowy. Mąż gdy się dowiedzial poszedł do sklepu nakupowac mi wstaw i owoców. Ale byłam z niego zadowolona. Troszczy się o mnie czego wcześniej aż tak nie dostrzegalam :D. Już po wizycie myślałam nad imieniem tyle że to nie jest takie proste. Żadne imię mi się nie podoba. Nie chce Jessica czy Briana, nie chce Nicoli czy Kuby zarówno nie chce Kasi czy Kamila prawdę mówiąc nie chce zagranicznych ani staropolskich imion. Ohhh ale to skomplikowane heh ;) No nie wiem. Myślałam że będzie prościej no cóż wkońcu coś znajde. Mam prośbę do was. Proszę wypiszcie hmm odpowiednie imipna. Chodzi o takie "normalne" typu.... może Milenki? To imię tylko do głowy mi przychodzi (jakby co Milene ma moja siostra więc odpada )

Gość Crazyjaa266
Przeprazam miało by "warzyw" i owoców

Gość gość
Ja mam Adasia i Lenke :)

Gość gość
ja mam Gucia i Mariannę

Gość gość
Tak ciężko siąść Ci przed kalendarzem ?

Gość gość
ja mam Anitę ;) z ładnych jeszcze to Magda, Ewa, Natalia

Gość gość
masz denerwujący sposób pisania, ale niech tam: Kinga, Martyna, Adam, Mikołaj

Gość gość
Artur Arkadiusz Seweryn Sandra Natalia Daria

Gość gość
Szymonek

Gość gość
Mi się podoba Weronika.

Gość gość
Julcia Majunia Lencia Zosia Hania Nikolka Jakubek Bartuś Szymonek Igorek Mateuszek

Gość gość
Normalne i nie bardzo popularne: Marta, Iga, Anna, Anita, Eliza, Emilia, Sylwia Paweł, Daniel, Artur, Adam, Krzyś, Przemek

Gość gość
Kornelia, wiktoria, Oliwia Wiktor, Kuba, Mikołaj- to imiona które ja będę brała pod uwagę

Gość gość
Ja mam Zosie. Gdyby urodzil sie synek bylby Wojtuś. Podobaja mi sie jeszcze Pola, Kaja i Hania. Z meskich jak wyzej napisalam Wojciech, Stanislaw, Sebastian

Gość gość
moja córeczka ma na imię Nela. Chłopcu dałabym na imię Kornel, Florian bądź Ignacy, dla dziewczynki podoba mi się Łucja :)

Gość gość
Kamila Wiktoria Marika Monika Martyna Weronika Laura Lawinia Dorota Daria Alicja Aurelia Irmina Inga Karolina

Gość gość
Nina

Gość gość
Dalia, Laura, Oliwia........Dorian,Julek,Olaf

Gość gość
ja mam Nine dziewczynka : Laura . Iga , Anita chłopiec: dawid

Gość gość
wg mnie normalne-proste imiona to: Anna, Magdalena, Paulina, Natalia, Aleksandra, Agata, Marta Piotr, Paweł, Maciej, Jakub, Marcin, Michał, Mateusz, Szymon p.s. ja lubię tzw stare imiona

Gość gość
Agnieszka

Gość gość
u mnie jest Julita Gabriela i Aniela a chłopcu bym dała Maciej

Gość gość
Ja mam Adę. Podobają mi się imiona krótkie: Kaja, Olga, Nina, Tola.

Gość gość
Daria

Gość dorotka4842
dominika-dziewczynki o tym imieniu są bardzo wesołe!

Gość mama córki
dla dziewczynki moje typy z normalnych to : Alicja, Anna, Małgorzata, Aleksandra, Eliza, Ewa, podoba mi się tez Blanka, Julita. dla chłopca: MAciej, Szymon, Daniel, Sebastian, Jerzy.

Gość Crazyjaa266
Dziękuje wsztstkim za pomoc. Aż trudno zdecydować się na jakieś imię. No ale podobają mi się : Daria Iga Kaja Marika Inga Laura Aurelia Olga Dominika Eliza Blanka to tyle dla dziewczynek. A dla chłopców : Mikołaj Seweryn Przemysław Krzysztof Kornel Ignacy Julian Olaf i Sebastian. Hmm to tyle myślę. Wielkie dzięki. Teraz będzie z czego wybierać ;)

Gość gość
Crazyjaa266 dziś Dziękuje wsztstkim za pomoc. Aż trudno zdecydować się na jakieś imię. No ale podobają mi się : Daria Iga Kaja Marika Inga Laura Aurelia Olga Dominika Eliza Blanka to tyle dla dziewczynek. A dla chłopców : Mikołaj Seweryn Przemysław Krzysztof Kornel Ignacy Julian Olaf i Sebastian. Hmm to tyle myślę. Wielkie dzięki. Teraz będzie z czego wybierać oczko.gif jesteś dziwna autorko, piszesz o normalnych imionach ale wymienilas jakies dziwadła-Daria,Aurelia(bez zadnego zdrobniernia-masakra!), Kaja, Marika....Seweryn, MIkolaj,Ignacy,Kornel...wsyztskie jakies takie wydumane...jedyne które bym wybrala z wymienionych to Blanka/Eliza, Julian/Sebastian/Przemyslaw/Krzysztof.(choć krzyski to psy na baby...).

Gość gość
i co z tego ze imie sie nie zdrabnia? imie wtedy brzmi jak dla przygluba wtedy a miona sa normalne ktore autorka wybrala