Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Crazyjaa266

"NORMALNE" IMIĘ DLA DZIECKA

Polecane posty

Gość gość
składnia twojej wypowiedzi powaliła mnie na łopatki..to po 1. a po drugie-imie Aurelia jest bardzo cudaczne, u mnie na osiedlu ktoś dal to imie swojej corce i teraz codziennie slysze inne dziewczynki krzyczące Auuureliaaaa, a przy tym łamia jezyk, bo jest dziwne. uzasadnij mi konkretnie co zlego jest w zdrobnieniach: Ania. KAsia, Ola, ZUzia...czy do corkio imieniu MArianna mam mowic w tej formie nawet jak ma roczek??? oszalalas już do reszty? a może do Stanisława który ma 2 lataka zamiast STasiu mam mowic Stanisławie chodz zjeść zupke...ratunku, opamiętaj się,

Gość gość
większość matek polek daje jedne i te same imiona kubusie julki zuzie mateuszki masakra jesteście nudneeeeeee jest tyle fajnych imion takich jak podały dziewczyny wyżej np Seweryn jest Seweryn Krajewski, Kornel np Makuszyński ale nie one sa ''be'' bo są udziwniane z której strony?

Gość gość
NIKT NIE MOWI ZE SEWERYN CZY KORNEL SĄ ZLE, ale sa dziwne tzn rzadko spotykane przez co takie egzotyczne, zresztą autorka wspomniała ze nie chce "starych" imion, a jakimi imionami sa Kornel, Seweryn, Marianna, Ludmiła czy STanisław jak nie "starszej daty"...dlatego imiona typu MAłgorzata, Krzysztof, Piotr, Ewa, Adam, Anna czy Beata sa "normalnymi imionami" a ona nagle wyskakuje z Mariką! litości!!!!!

Gość gość
Aurelia Auri, Aurka

Gość gość
Ja dałam synkowi na imię Artur. Podoba mi się też Krzysztof i Robert. Z dziewczynką gorzej, nie mam pojęcia.

Gość gość
Agnieszka, Teresa, Danuta, Wanda, Kalina, Edyta, Monika, Katarzyna

Gość gość
Milena, Krystyna, Barbara.

Gość gość
Ja właśnie jestem w ciazy i zamierzam dac synkowi na imię również Artur jak koleżanka powyżej. Podoba mi sie też Adrian ale mezowi niestety nie, więc odpada