Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama forever

kto z was nie chce miec nigdy partnera albo nigdy nie mial bo nie chcial ?

Polecane posty

Gość sama forever

bo ja nie chce faceta :O

Gość gość
Trochę smutne

Gość gość
jest wsrod was ktos, kto nie mysli o zwiazkach, malzenstwie ?

Gość gość
E tam poznasz tego właściwego i zmienisz zdanie.

Gość gość
nie zmienie, bo nie chce.;) facet szkodzi kobiecie.

Gość gość
chciclabym, zeby jakas osoba opowedziala mi o swoim zyciu bez poswiecania siebie, zdrowia, uczuc i czasu plci przeciwnej, chetnie poczytam i podyskutuje;)

jak się zakocham to będziemy sie romantycznie przytulalai i KOCHALI, ale związek miłość by zniszczył, więc po co?

Gość gość
ja mam 34 i nie mama nikogo

Gość gość
a masz tego, do ktorego mozesz sie przytulac czy ciagle musisz szukac jakiegos a moze jest Ci wszystko jedno czy jest jakis facet czy go nie ma?

Gość gość
gość dziś ja mam 34 i nie mama nikogo x nie masz bo nie chcesz?

a masz tego, do ktorego mozesz sie przytulac czy ciagle musisz szukac jakiegos a moze jest Ci wszystko jedno czy jest jakis facet czy go nie ma? x niestety jeszcze nie:(:(:( wirtualnie mnie tulą mężczyźni, a jakże. był taki jeden co mnie chciał chyba, ale się drogi rozeszły:( mam nadzieję, że jak zmienię otoczenie (praca) to poznam przytulacza i głaskacza do miłości, a nie do głupich reguł związku:)

nie jest wszystko jedno, ale nie wyobrażam sobie zmian w moim życiu innyh niż ta, że przytulacz jest:-P a związek musiałby mnie podporządkować w każdej sferze. choć wiele rzeczy mi nie wyszło nie wychodzi wierzę, że sama potrafię zaprojektować i wykona swoje życie, nie potrzebuję do tego związku:) i jakichś dziwnych innowacji

Gość gość
brokeninside87 dziś aha i kolejna uwaga - nie szukam i szukać nie zamierzam, prawdziwa miłość sama się znajdzie x pod warunkiem, ze w to wierzysz. ja nie wierze, ze faceci kochaja:(

Gość gość
mnie nie przytulaja, przytulaja tylko piekne kobiete ktore chca zaciagnac do lozka, a kochac nie potrafia, wiec po co dawac sie wykorzystywac

ja nie chcę do łóżka, jestem osobą aseksualną tyle, że heteroemocjonalną, stąd ten apetyt na przytulanki;)

Gość gość
mi facet jest zbedny, za duzo wymaga, za duzo energii wysysa, za duzo emocji, za duzo klamie, rani i krzywdzi, za duzo strat niz zyskow . nie mam faceta od zawsze i jakos przestalo mnie ciagnac do tych osobnikow . dzisiaj widzialam dwoch wulganych prostakow, brudnych roboli pijacych piwo w tramwaju - jak na takich patrze to obrzydzenie mnie bierze do tego gatunku

nie trzeba być robolem, można być czułym eleganckim pewnym siebie stanowczym, silnym, wysportowanym, wygadanym, dowcipnym, kreatywnym, męskim przytulaczem pod krawatem;)

Gość słodka śmietana
mam taką przyjaciółkę, jest hetero, ale związków nie chce, a cały czas wokół niej kręcą się zainteresowani nią faceci, a ona patrzy na nich tylko jak na kumpli, twierdzi że nie chce związku i nie będzie chciała

Gość gośćHeh
Ja jestem po 30 a nie mam kobiety. Chyba z przyzwyczajenia nie robię nic w tym kierunku aby to zmienić. Psa mam : ) I nie każdy samotny facet to "menel i pijak".

Gość gość
myślałam kiedyś że będę zarabiać na morzu na szczęście pewien pan mi to odradził sądziłam że nie znajdę chłopaka. Może jednak znajdę. Mam pecha bo mam nietypowy gust a łatwiej mają Ci których jest więcej.

Gość gość
Związki to nuda po kilku latach, brak pociągu fizycznego i pojawiające się prędzej czy później myśli o innych, atrakcyjnych osobach wokół. Nie chcę mieć dziewczyny, kobiety są męczące, ciągle coś chcą, wymyślają jakieś bzdury, są zazdrosne, często mają niewiele do powiedzenia. Lepiej mieć dziewczynę jakąś tylko od czasu do czasu w łóżku i tyle. I mieć święty spokój.

Gość taki_jeden_964
bo ja nie chce faceta xxx Dzięki za informacje. Kluczowa w moim życiu. :)