Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zła na siebie bo ojciec mnie utrzymuje

Polecane posty

Gość gość

Mam dość tego wszystkiego, tata ciągle mi pomaga :( :( :( prowadzi dobrze prosperujący interes, ja wraz ze swoim synem mieszkam u niego, pracuję w jego firmie, nie muszę płacić rachunków, on pomaga mi finansowo, to kupi ubranie dla mnie, to kupi ubranie dla mojego syna a mnie już jest po prostu wstyd. Mówiłam tacie że oddam mu pieniądze, jak będę mogła to powiedział abym się nie wygłupiała :( ojciec mojego dziecka to lekkoduch, który nie chciał nigdy iść do pracy, pracował cały czas dorywczo, mój tata sam kazał mi odejdź od niego jak byłam w ciąży twierdząc że bez kogoś takiego będzie mi lepiej.

Gość gość
A komu ma pomagać jak nie własnej córce i wnukowi, przeciez pracujesz u niego w firmie

Gość gość
Na prawdę, bardzo źle mi z tym że ojciec mnie utrzymuje. Nie wiem :( :( co zrobię jak ojca zabraknie :( chyba będę liczyć na wsparcie finansowe ze strony syna.

Gość gość
Ojciec uzaleznił Ciebie od siebie.Pomaga ale z drugiej strony podejmuje za Ciebie decyzje .Przypuszczam ze jak znajdziesz nowego partnera to ojciec bdz miał duzo do powiedzenia .Prawdę mowiac to nie jest dobrzy układ ale jak mus to mus . Nie obwiniaj się ,rodzina jest po to zeby sobie pomagać .

Gość gość
Brak mi słów, na twoim miejscu to bym się wstydziła.

Gość gość
:)bo i tak studia i tak nieczego w zyciu nie przynosza 999 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y