Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wyrzuty sumienia bo ojciec mnie utrzymuje

Polecane posty

Gość gość

Mam dość tego wszystkiego, tata ciągle mi pomaga :( :( :( prowadzi dobrze prosperujący interes, ja wraz ze swoim synem mieszkam u niego, pracuję w jego firmie, nie muszę płacić rachunków, on pomaga mi finansowo, to kupi ubranie dla mnie, to kupi ubranie dla mojego syna a mnie już jest po prostu wstyd. Mówiłam tacie że oddam mu pieniądze, jak będę mogła to powiedział abym się nie wygłupiała :( ojciec mojego dziecka to lekkoduch, który nie chciał nigdy iść do pracy, pracował cały czas dorywczo, mój tata sam kazał mi odejdź od niego jak byłam w ciąży twierdząc że bez kogoś takiego będzie mi lepiej.

Gość gość
Ja studiowalam i pracowalam dorywczo i tez utrzymywal mnie ojciec prowadzący wlasny interes, tylko ze mój wypominal mi to na każdym kroku, okazywal jakim ciężarem jestem dla niego, ze musi na mnie pracować. Uwierz mi, wolalabym być na twoim miejscu. Teraz juz jestem samodzielna i odetchnelam z ulgą.

Gość gość
To po na ch/ooo/j zaszłaś w ciążę z takim bezużytecznym ćwokiem? Idiotki twojego pokroju wzbudzają moją pogardę, może w ramach zapłaty oddaj ojcu w naturze skoro nic innego nie umiesz robić?

Gość gość
Na prawdę, bardzo źle mi z tym że ojciec mnie utrzymuje. Nie wiem :( :( co zrobię jak ojca zabraknie :( chyba będę liczyć na wsparcie finansowe ze strony syna.

Gość gość
Pracuję u niego na umowę o pracę, mieszkam u niego również za darmo, bez opłat, bez dokładania się do czynszu, itp.

Gość gość
chciałbym być na miejscu twojego ojca, ja mam dwóch synów i córkę. Każde z nich ma już swoją rodzinę a twój ojciec przynajmniej ma córkę i wnuka blisko siebie.