Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Czy podobają się wam pokoje tematyczne dla dzieci?

Polecane posty

Czy jak je tam nazwać jezyk.gif takie jakie robią np w tym amerykańskim programie, gdzie w tydzień budują dom? Np pokój dla wielbiciela gitar, bejsbolu, piłki nożnej, tancerki...?

Gość gość
Tak, jeżeli jest to coś co lubi dziecko, a nie rodzic, to jak najbardziej. Tylko wiadomo, że trzeba się liczyć z tym, że za jakiś czas, np. Peppa czy Tomek mogą się dziecku znudzić.

Właśnie o to mi chodzi :) moje dziecko jeszcze w maju uwielbiało Puchatka, a teraz tylko Bab Budowniczy :p zastanawiam sie jak długo dzieciaki cieszą się z takich pokoików. Osobiście raczej mi się nie podobają i nie mam zamiaru urządzać czegoś takiego w moim mieszkaniu :)

Gość gość
No i ja tak samo, wolałabym uniknąć generalnego remontu co pół roku. Moja córka ma po "dziecięcemu" urządzony pokój, ale bez konkretnego motywu przewodniego.

U nas jest jedna ściana, gdzie wyżywam sie twórczo i maluję dziecku co lubi, teraz jest to Bob Budowniczy i duża koparka :p Puchatka musieliśmy zamalować bo wkurzał dziecko :D dlatego właśnie zastanawiam sięczy w PL ludzie też robią takie pokoje dzieciom i co potem, kiedy to wszystko sie znudzi...no chyba że istnieją dzieci o stałych zainteresowaniach :)

Gość gość
zdecydowanie tak :) my mamy pokój małej ksieżniczki ;) na storepedia.pl ostatnio nawet pościel w księzniczki kupiliśmy :)