Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę kapitalizmu Korwina. Nie chcę drugich Chin !

Polecane posty

Gość gość

chcę skandynawskiego socjalizmu a nie bogactwa dla garstki bydlaków, a reszta ma dziadowac w ''wolnorynkowym raju'' wypertalac z takim gownem !

dla mnie korwin to pajac, ktory wyskakuje od 15 lat tylko w czasie wyborow, a kontrowersją zyskuje uznanie mlodziezy.

Gość gość
ja tez nie chce

Gość LOLkilerka
No ale będziesz miał pełnię kontroli nad babą i bachorami :P nie będzie feministyczno-lewackich wymysłów w stylu linii telefonicznych dla ofiar przemocy domowej albo ośrodków gdzie wredna baba może Ci uciec z dzieckiem jak ją skatujesz :P I nie będzie Ci głosować jak obywatel i podskakiwać, anie wyedukowana nie będzie czy zbyt oczytana więc każdy poczuje się Sokratesem :P BA! człowiekiem renesansu przy babie :P Nie wiesz co dobre :P

Gość gość
LOLkilerka - przestań udawań kobiete prawiczku/geju :D boś załosny :D

Gość LOLkilerka
A jak nie przestane to co się stanie? Żyłka na naplecie Ci pęknie ze złości? :P:P

Gość LOLkilerka
W sumie to całkiem zabawne że samica nie naparzająca słodkich do bólu pierdołek o ciuszkach, bobaskach i kosmetykach oraz nieszczęśliwej miłości do kolegi z pracy ZAPEWNE jest prawiczkiem gejem :P

Gość gość
chcę skandynawskiego socjalizmu a nie bogactwa dla garstki bydlaków, a reszta ma dziadowac w ''wolnorynkowym raju'' wypertalac z takim gownem ! x naprawdę nie wiesz co piszesz. z czego ma być ten "skandynawski raj"? kraje takie jak szwecja czy norwegia przez wiele lat były właśnie wolnorynkowym rajem do czasów po drugiej wojnie światowej. oni nagromadzili dzięki temu tyle bogactw ,że teraz ich na to stać. poza tym te kraje co wymieniam prawie nie doświadczyły zniszczeń wojennych ( jak norwegia) czy szwecja która była neutralna. my mieliśmy najpierw zabory, krótki okres ii rp, następnie wojna i 45 lat komuny. kiedy był czas na bogacenie się? nie było. tak poza tym droga wolna, jedź do socjalnego raju nikt cię tu nie trzyma.

Gość gość
plus gęstość zaludnienia tych krajów jest pożal się boże co przy ilości występujących tam surowców powoduje że skandynawowie "bogactwo czerpią z ziemi". my tak nie możemy i na wszystko musimy zapracować. więc może najpierw odpowiedz mi skąd mamy brać na ten "skandynawski socjalizm" a dopiero potem próbuj go zaprowadzać? bo na razie robisz jak zazdrosny smarkacz który widząc że jego kolega szasta kasą i nie pracuje mówi do ojca że też chce tak żyć a nie chodzić codziennie do roboty. tylko jakoś nie obchodzi go że ten kolega miał po prostu farta wygrać kilka milionów w totka.

Gość gość
"No ale będziesz miał pełnię kontroli nad babą i bachorami" x widzę że nie brakuje przygłupów które opłacone czy tylko podburzone gotowe są wypisywać dowolne głupoty byle tylko rządząca banda nie była zagrożona przy żłobie.

Gość Trent easton
siemano offerma, jak zawsze na posterunku. dziękuję że jesteś! głos mądrości.

Gość gość
hi!

Gość Trent Easton
poza tym tam gdzie socjal tam pełno darmozjadów z afryki i bliskiego wschodu.