Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arekkkkkkkkk

Czemu ona nie napisze 1sza?

Polecane posty

Gość Arekkkkkkkkk

Witam wszystkich. Mam taki problem chciałbym wam opowiedzieć Moją historię a mianowice. Chciałbym się poradzić Was moze ktos Mi pomoże. 4 lata temu poznałem dziewczynę młodszą ode Mnie zakochałem się i byliśmy razem przez ponad rok nadszedł taki czas, ze poznałem inną spodobała Mi się zostawiłem tamtą dla niej jednak nie wyszło z nią. Przez dłuższy czas byłem sam potem poznałem następną dziewczynę bylismy razem jednak nie długo. Minęły 4 lata a Ja nadal coś czuję do tej Mojej pierwszej miłości przez te 4 lata nie utrzymywałem z nią kontaktu a nie przypominam sobie, ze raz do niej napisałem po 3 latach myślałem, ze nie chce Mnie znać w ogóle jednak odpisała a miała chlopaka. Napisałem jak tam u niej i takie tam lecz potem urwał nam się kontakt na jakiś rok. Przez ten rok własnie byłem z tą ostatnią dziewczyną i nam nie wyszło ciągle myślałem o tej pierwszej ciągle jak jechałem do szkoły to ją widziałem, patrzyła się na Mnie, uśmiechała się do Mnie. Zerwałem z tamtą dziewczyną i zacząłem pisać do tej dziewczyny też myślałem, ze nie odezwie się do Mnie ale odpisała po dłuższym pisaniu zaproponowałem jej spotkanie, zaliła Mi się ze juz nie ma chlopaka więc chciałem ją jakoś pocieszyć. Na początku było fajnie spotykaliśmy się w weekendy raz byliśmy nad jeziorem sami, jesli gdzieś była to proponowałem jej pomoc, ze po nią przyjadę przez ten czas spotkań zbliżyła się do Mnie przytulała Mnie, pisała nieraz sama pierwsza sms-y slodkie. Pewnego dnia wyznałem jej co do niej czuje czy dalej będzie chciała się ze Mną spotykać odpowiedziała, ze chcieć by chciała ale zle się czuje ostatnio pisałem do niej namawiałem na spotkania nie chciała nie wiem co się dzieje ciągle o niej myślę. Ona przez ten czas spotkała się ze swoim bylym on ją przepraszał i nie wiem czy są razem nic nie chce Mi powiedzieć jak ją pytam. Więc powiedziałem sobie, ze nie będe sie narzucał i dam jej trochę czasu i nie odzywam się do niej wczesniej powiedziała, ze chce ze Mną utrzymywać kontakt ale z jej strony nie ma zadnej inicjatywy. Wczesniej pisała do Mnie slodkie sms-y teraz juz tego nie robi nie wiem co się dzieje. Nie odzywam się do Niej już dzień i czekam na to aż ona się odezwie nie chcę jej zawracać głowy ale ciągle o niej myślę. Chciałbym Was się zapytać o radę jaką dla Mnie. Nie wiem już co robić. Co byście na Moim miejscu zrobil?. Proszę o Pomoc. Naprawdę zakochałem się w niej nigdy nie czułem tego do zadnej innej dziewczyny. Dzięki za wszystkie rady.

Gość Arekkkkkkkkk
Nie będe się do niej odzywał. Choć chciała zebysmy utrzymywali kontakt. Poczekam jeśli zatęskni to się odezwie. Ale nie wiem czy wtedy odzywać się do niej?

Gość gość
źle mi się kojarzy to imie wiec, nie napisze Ci nic dobrego, pwoiem tylko tyle jesteś dupkiem, ze byleś zinną dziewczyną, a wciąż czuleś coś do byłej !!!! żaaal!

Gość gość
dobrze Ci tak.

Gość gość
ja tez sie do niego nie odezwe