Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były mnie odnalazł

Polecane posty

Gość gość
Tak, oboje mamy dzieci. Ok, postaram sobie odpuścić te głupie "porywy serca". Wiem, wiem, to durne jest:) Śmiać mi się chce z samej siebie:)

Gość gość
widac ma za dobrego meza...

Gość gość
Wiecie co on mi pisze? Że nie może o mnie nie myśleć, że zawsze mnie kochał, że jestem jego jedyną miłością... Masakra, piszecie, że ja jestem naiwna, ale nawet ja się nie nabiorę:)

Gość gość
teraz już wątpliwości nie mam. I jakoś te moje "porywy" też przeszły:) D**ek i tyle. Faceci to jednak idioci!

Gość gość
Oznacza to, że jak każdy człowiek tęsknisz za odskocznią. Ale takich rzeczy się nie robi, bo to nie żadna miłość, tylko naturalny ciąg do czegoś innego, odmiany, a do tego dochodzą miłe wspomnienia, które przeobrażają się w marzenia. Nie bądź głupia, każda bańka mydlana kiedyś pryska, nie rujnuj życia rodzinnego.

I co mu na to odpisałaś? (jak ci pisał że o tobie myśli, jesteś miłością jego życia itp.)

Gość gość
A ja wam powiem tak ona jest psychicznie chora identyczna sytuacja miala miejsce w programie pt dzien ktory zmienil moje zycie...obejrzala i to opisala haha tez ja byly odnalazl na fb psychopatka

Gość gość
droga autorko mam podobnie myślę non stop o swoim bylym z ktorym bylam 10 lat temu w zwiazku ehh mam faceta ktory nie dba o mnie czuje sie nieszczesliwa w tym zwiazku dobrze ze slubu nie mamy ....

Gość gość
masz niepowtarzalna okazję zniszczyć 2 małżeństwa...jeśli o to chodzi-powodzenia! a! po drodze zdepczesz jeszcze dzieci...SUPER! :O

Gość dhbfd
Oczywiście, że chodzi o łóżko. Jak myslisz autorko, dlaczego teraz takie kity pociska, a jakoś wcześniej kontaktu nie szukał? Jak dla mnie zwietrzył okazję, może ma jakieś wspomnienie waszej miłości, ale wątpię, żeby tak bardzo ciebie kochał jak ci mówi.