Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mogła mnie tak potraktować !

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra z mężem i dziećmi, chodzi na mecze. Bilety dostają od męża kuzyna córki. Byliśmy na meczach na Euro kiedy Polska grała. Jej mąż gra w piłkę i dostaje bilety na mecz dla rodziny. Za niedługo grają mecz w Polsce i mieście gdzie mamy 60 km. Zadzwoniłam dzisiaj do niej kiedy wyśle mi bilety, a ona do mnie, że nie ma, no to pytam kiedy będą, a ona jak sobie pani kupi i 20 rzędów ode mnie. Dała bilety mojej siostrze i jej mężowi i dziecia, jej rodzica, jej treścią. Słyszałam, że idą w grupie 20 osób. Co by jej szkodzilo dać mi 4 bilety. Jestem tak wkurzona.

Gość gość
dziecia, rodzica i tescią- dlatego haha

Gość gość
Piszę z telefonu.

Gość gość
i wpisalas OM, a samo ci zmienilo na Ą? PROSZE CIE...

Gość gość
to nie zapytałaś jej co się stało? skoro wcześniej dawała to skąd tak nagła zmiana?

Gość gość
Od ostatniego czasu dawala mi coraz mniej biletów, a teraz nic. Jak mi ostatnio nie dała na reprezentacje to kupiliśmy sobie sami i siedziałam centralnie za nią. Nawet się nie odwróciła nic.

Gość gość
Zaraz chwila! Autorka tematu zakladala jakis miesiac temu dziesiec tematow o jakis mezu kuzynki, ktory gra w pilke i jest taki super tak im s ie powodzi a czemu autorce sie nie powodzi... ta kobieta ma obsesje!!!