Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie

Polecane posty

Gość gość

Okres spóźniał mi sie ponad tydzien zrobiłam 2 testy wyszły pozytywne.. Nie mam warunków zeby wychowac dziecko wiec zdecydowałam ze nie urodze .. jakos po tym dostałam lekkiego plamienia nie byłam u lekarza itd zdecydowałam ze usune ciaze arthroteckiem dla pewnosci zorbiłam jeszcze 2 test innego dnia który wyszedł pozytywny..Tego samego dnia postanowiłam to zrobic i miałam dreszcze bolał mnie brzuch, biegunka,zawroty głowy ale zadnego krwotoku nie miałam dopiero po 3 dawce i po paru godzinach wystapiło u mnie plamienie znacznie wieksze niz wtedy ale okresem tego nie moge nazwac to było jakby sluz zmieszany z krwia czy poroniłam ?? co to moze oznaczac ?

Gość gość
Piszesz o tym jak o nie zjedzonym obiedzie . Nie mam warunkow to postanowiłam nie urodzić ..jaka jesteś łagodna :-( Jak nie masz warunków to trzeba było szklankę wody zamiast . Swiat schodzi na ludzi bo kazda suczka rodzi swoje szczenieta .

Gość gość
jej sprawa mysle ze tak to poronienie

Gość gość
Niekoniecznie, ale mogłaś uszkodzić płód...więc możesz być w większym bagnie niż wcześniej.

Gość gość
Napisałam tak bo nie mam skonczonej szkoly,rodzice mi nie pomoga, ja nie przepadam za dziecmi,a chłopak z którym zaszłam w ciaze to juz przeszłosc... poza tym chyba lepiej nie rodzic niz potem zapewnic mu dom pod mostem albo dom dziecka...Bo przeciwnicy nie powiedza ile dzieci adoptowali ??? Własnie zadnego...

Gość gość
nie tlumacz sie tylko czekaj

Gość gość
Byłaś potwierdzić, bo to nie wygląda, żeby się udało :(