Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annu

Czy jestem nienoramlna

Polecane posty

Gość Annu

Czy to nienormalne cały czas siedzieć w domu przy laptopie ewentualnie wychodzić na zakupy, odwiedziny rodziny bądź na rower z siostrą ? Nie mam przyjaciół, ewentualne kontakty ze znajomymi mam na fb. Czy tylko ja tak mam?

No nie wiem. Rodzice raczej nie będą Cię utrzymywać do końca życia. W końcu bedziesz musiała iść do pracy. Ale jeśli chodzi o normalność to spoko jesteś normalna.

Gość gość
olusiaolusia dziękuję za odpowiedź :) Wiesz, ja już szukam pracy. o prostu zastanawiałam się czy jestem jakimś dziwadłem :p

Gość gość
a ile masz lat?

Gość Annu
gość z to ja :) Sorki zapomniałam się podpisać :p 19. W pażdzierniku rozpoczynam studia.

Też tak miałam. Nie warto się zmuszać do czegoś jak np. nie chcesz chodzić na imprezy to się nie zmuszaj, skoro uważasz że są ciekawsze rzeczy do roboty. Jeżeli chodzi o pracę to moim zdaniem jesteś za młoda. Ja zaczęłam pracować dopiero po studiach (czyli niedawno). I nawet zarabiam więcej niż najniższa krajowa. Spoko jest.

Gość Annu
olusiaolusia , może i za młoda ale sama tego chcę :) Przynajmniej na razie :p co do imprez:nie wiem, może jestem aspołeczna albo za poważna... nawet jak chcę iść na jakaś imprezę to i tak potem czuję, że pasuję tam jak przysłowiowa "pięść do nosa" :p Miałaś podobnie, czyli też cierpiałaś na brak znajomych?

Gość gość
jesteś introwertyczką ot co

Możliwe :) tylko czy to normalne nie mieć przyjaciół , tylko "znajomych" i to tylko na czas szkolny?? Z chęcią bym poznała ludzi podobnych do mnie... chociaż tych szalenie otwartych także :)

Gość gość
nie ma sensu poznawać ludzi, większośc to zjeby genetyczne kłamią, obgadują za plecami, a jak bedziesz miec jakiś problem to: -beda miec w*********-rozpowiedza o tym innym ludziom, wszyscy beda wiedziec i zrobia c****ekło na ziemi

Gość gość
Annu,, jesteś całkiem normalna. Nie musisz iść za stadem. Ja mam tylko 2 przyjaciółki od wielu lat, i garść wirtualnych fajnych dziewczyn do pogaduszek. Nie mam parcia na znajomości w realu. Lepiej mi się rozmawia pisząc, aniżeli pitolić o niczym w realu (oprócz moich dwóch przyjciółek). Nie mam zainteresowania klubami, muzyką która mi się nie podoba itd. Dobrze się czuję w swoim własnym świecie i nie odczuwam że coś mnie ominęło. Pozdrawiam