Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Czasem chciałabym być prostą osobą

Polecane posty

Prosty człowiek ma 90% mnie zmartwień niż osoba inteligentna - myśli tylko o zaspokajaniu podstawowych potrzeb i niewiele mu do życia potrzeba. A ja urodziłam sie inteligentna, wrażliwa, i skończyłam jako dziwna osoba fetyszyzująca muzyka metalową, zadręczająca sie nieistotnymi sprawami, jak na przykład tym, że ludzie są głupi, podążają za modą, są bezrefleksyjni, nie dąża do samorozwoju i są beznadziejni.

Gość gość
nadwrażliwość i przejmowanie się pierdołami nie ma nic wspólnego z inteligencją.

Jest przecież stereotyp znerwicowanego intelektualisty którego wszyscy i wszystko denerwuje. Chyba jestem taką osobą. Moje zainteresowania - neopogaństwo, rodzimowierstwo słowiańskie, sztuka - muzyka(metalowa), rysowanie, literatura, poezja, gram na instrumencie(gitarze), poza tym historia, filozofia, gry komputerowe... jakbym nie była inteligentna o bym chyba raczej miała jakies banalne zajęcia, typu ogladanie głupich seriali, ploteczki, czyż nie? :)

Gość gość
w d***e ci się po prostu poprzewrcało i nie chodzi mi o twoje zainteresowania. Jakby cię "ploteczki" nie interesowały to miałabyś gdzieś innych ludzi, a myślisz o nich non-stop. Twoim głowny zainteresowaniem jest "bycie inną"

kasiu szatanistko, zmien nick jesli juz tak bardzo utozsamiasz sie z tym slowem na 'satanistka', bo cos takiego jak szatanizm nie istnieje, a inteligentna osoba powinna umiec pisac i czytać.

Gość gość
to ze lubisz to i owo ,myslisz o tym i o tamtym,nie znaczy ze jestes intelginetna!!! poza tym fetysz od odchyl od normy-wiec jesli masz takie ciagatki to powodzenia zycze!!!!!!

Gość gość
Zgadzam sie ztoba Kasiu mam tak samo i cieżko z tym żyć

Gość gość
Dlaczego masz tak brzydki nick Kasiu ?