Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doktór na welocyopedzie

ludzie ludzie

Polecane posty

Gość Doktór na welocyopedzie

weźta się nauczta, że na ścieżce rowerowej macie w podskokach wypiechdalać na sam widok rowerzysty, a nie sadzić się jeszcze z ryjem. ja rozumiem, że we wsi pod Ciechanowem jedyne na co trzeba uważać to kury i krowie placki, ale jak się już wybraliście do miasta na te swoje stanowiska w biurze obsługi klienta w banki, to się przystosujcie do cywilizowanych zasad [wściekły] a tak w ogóle, to dzień dobry

Gość Doktór na welocypedzie
aż się w pisowni omyliłem z tego wszystkiego :(

Gość pani w przerwie kawowej
Dzień dobry Doktór :) Jako rasowa rowerzystka przychylam się do opelu :D I zdradzę Ci, że we wsi pod Ciechanowem to większe zagrożenie stanowią piesi niż krowia kupa ;) ..wiem, bo jeżdżę czasem :P !!!

Gość Najszybszy w mieście
noo, i ja też się podpisuję 😴 bom się dzisiaj wyjebał przez takiego:O tylko nie wiem czy był z pod Ciechanowa 😴

Gość Doktór na welocypedzie
o, Kriss de Valnor. Rosiński jej fajne cycki narysował

Gość Najszybszy w mieście
Grammar Nazi jeszcze do roku 1936 obowiązywało "z pod" i jest to etymologicznie poprawnie, a że ja mi się tamte czasy podobały pozwól że będę pisał jak mi się podoba

Gość Doktór Aegirsson
ten obrazek jest w ogóle chyba z "Łuczników" jak z Sigwaldem latała po lasach, łąkach i siołach.

Oj popieprzyło mi się, to van Hamme już nie pisze, a Rosiński dalej rysuje. Ale tak jakoś gorzej mu to idzie moim zdaniem :O

Gość Doktór Aegirsson
wydaje mi się, że Rosiński Thorgala już nie rysuje, nawet Kriss de Valnor jest kreski innego rysownika. on już chyba tylko Louve współtworzy.

Gość Doktór Drewniana Noga
poka serce :classic_cool:

Gość Doktór z Krainy Aran
ale jej twarz narysowała, jakby kot srał drutem kolczastym :O a w Niewidzialnej Fortecy latała z gołym zadem oraz tzipką, więc ten rysunek to mało pokazuje

Gość Doktór z Niflheimu
inna i niestety o wiele gorsza

Gość Doktór z Brek Zarith
ale to i tak najlepsza seria komiksowa ever :) ja najbardziej lubiłem zeszyty o wyprawie do Krainy Qa

Człowieku, ja się na tym wychowałam. Zaczęłam czytać we wczesnej podstawówce i czytam do dziś (teraz to już w pdf-ie niestety0. jak mi ojciec przynosił jakiś odcinek to było święto :) uwielbiam Thorgala 😍

Ja bardzo lubiłam serię o dzieciństwie i młodości Aarici. I podobał mi się ten odcinek, jak Thorgal był w zaświatach, ten z motylkami, kurde teraz nie pamiętam tytułu.

Kiedyś wychodził taki magazyn z komiksami Relax. I tam były różne komiksy, m.in. właśnie Thorgal. Żeby dostać te Relaxy, to trzeba było znać kioskarki.

Gość Doktór z Valhalli
o tak, kolejna perełka Van Hammea i Rosińskiego :)

Ja jeszcze czytałam Yansa, oczywiście Kajka i Kokosza i Tytusa, Romka i Atomka, bo to nasz narodowy obowiązek :) i wiele wiele innych.

Gość Doktór z Oplau
pod Szninkla parę razy się zjechało na ręcznym :classic_cool: a z polskich to standardowe Tytusy, Kleksy i temu podobne, potem Wilq :)