Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Calkowity brak apetytu i odrzucenie od warzyw w 1 trymestrze

Polecane posty

Gość gość

Mega mdlosci, wymiotym, na jedzenie nie moge patrzec. Ktos mial podobnie? Jak sobie radzic?

Gość gość
?

Gość gość
?

Gość __Kreska__
Jak ciągle wymiotujesz i nic nie jesz (ale tak typowo NIC, a nie że mało na śniadanie, potem coś przegryziesz i tak cały dzień coś .. ) to są wskazania do leków p/wymiotnych, bo się odwodnisz. Mnie też odrzuciło od warzyw, a generalnie bardzo lubię. Najchętniej jadłabym ciągle krokiety albo gołąbki, a że pracuje całymi dniami, to nie miałabym nawet kiedy zrobić .. ja z kolei narzekam, że mogła mi przyjść ochota na coś prostszego np spaghetti czy pomidorowa :D bo krokietów smażyć zwyczajnie mi się nie chce i nawet nie mam kiedy.. ciąża to dziwny czas, zwłaszcza na początku, ale pociesz się, że dziecko jest maleńkie i nie tak wymagające jeśli chodzi o wartości odżywcze, bo większość i tak sobie wyciągnie z tego, co zmagazynowałaś wcześniej.. może spróbuj jeść świeże zimne owoce ? Ja z kolei nigdy nie lubiłam, a przez parę tygodni tylko to mogłam jeść do popołudnia, bo od wszystkiego innego mnie odrzucało ..