Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kuchnię w piwnicy jakie wymogi są sanepidu abym prowadziła catering?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś wie czy jest szansa aby przerobic kuchnię w piwnicy na kuchnię do pradukcji jedzenia i sprzedaży?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jest to nieuzywana kuchnia, ale jest tam zlew, kuchenka i chciałabym to wykorzystać i zając się albo garmażerka, albo pradukcją surówek albo dowożeniem obiadów. Co o tym myslicie? jest tylko problem bo pomieszczenie jest niskie, na pewno nie ma 3 metrów wysokości jak to jest w wymogach.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no to skoro nie spełnia wymogów to po co zakładasz temat?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Bo podobno mozna jakoś obejść ten wymóg, zresztą mnóstwo jest restauracji w piwnicach i jakos zgode otrzymują

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Czy takie dostosowanie kuchni do ich wymogów jest bardzo kosztowne???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×