Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 dniowa przerwa między tabletkami

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Właśnie skończyłam pierwszy blister tabletek antykoncepcyjnych. Dziś jest 4 dzień od odstawienia i nadal nie wystąpiło krwawienie. Z nerwów zrobiłam wczoraj test ciazowy-negatywny. Żadnej tabletki nie zapomnialam nigdy czasem aby zamiast o 18 wzięłam o 20. Czy to normalne po 1 opakowaniu?

Gość gość
ja dostałam w 5 dniu przerwy, więc luz.

Czytałaś ulotkę ? - w niej pisze że przez pierwsze 3 opakowania "okres" może świrować. Zresztą dziś masz 4 dzień ....do 7 jeszcze może przyjść. Kolejna sprawa krwawienie może pojawić się również na początku 2 opakowania lub nawet później. Zawsze się dziwię dlaczego ginekolog swojej pacjencie nie wytłumaczy dokładnie działania pigułek.I właśnie przez to wpadają w panikę.

Gość gość
w ulotce "jest napisane". btw niektóre zdają się w ogóle nie czytać ulotek, gdzie jest wszystko napisane, wolą pytać obcych ludzi. nie wiem, nie chce im się czytać czy to wtórny analfabetyzm...

Gość gość
Czytałam ulotkę ale cZasem dobrze się poradzić innych kobiet. No niestety mój lekarz mnie nie uświadomił

Gość gość
czekaj cierpliwie. jeśli brałaś regularnie, nie zwróciłaś ani nie brałaś leków i suplementów wpływających na wchłanianie to ok