Gość Mironissimo Napisano Lipiec 17, 2014 Szukam znajomej? koleżanki? przyjaciółki? którą mógłbym pieścić po francusku. Tylko tyle. Nie oczekuję nic w zamian, nie musisz się rewanżować, żadnej wzajemności. Poza tym możemy być kumplami, przyjaciółmi, czy po prostu dwojgiem ludzi, którzy spotykają się od czasu do czasu i dają sobie rozkosz. Taka niezobowiązująca minetka :) Dla mnie pieszczenie kobiety po francusku to mistyka, ma to już niewiele wspólnego z seksem. Jeżeli Ty będziesz zadowolona, ja również. Po prostu. Nie jestem seksoholikiem, jestem normalnym facetem, z którym można pogadać o wszystkim i o niczym, Po drodze do... można podarować sobie odrobinę przyjemności chyba - to piszę tak na wypadek jakbyś zwątpiła czy przeczytałem twój anons ze zrozumieniem. Obok dobrego filmu, dobrej kawy, dobrej książki czy alkoholu. Szukam jednej kobiety, ta, z którą się spotykałem wyjechała z przyczyn życiowych za granicę. Pozdrawiam Piotr P.S. To nie jest podpucha, test, prowokacja itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach