Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Chciałam prowdzić catering ale wymogi SANEPIDU mnie dobiły

Polecane posty

Gość gość

myslalam żeby w domu przekształcic kuchnie która mam w piwnicy na kuchnię cateringową, mam tam kuchnie gazową, jest zlew także mysałam że bez problemu rozkręce swój biznes. Ale niestety:-( pierwsze pytanie pani -"jaka wysokość pomieszkania?" -"2,20 m" -"no to nie ma szans, można się ewnetualnie wkopać w ziemię" kuzwa na co komu 3 metry????????????? co to durnowate przepisy???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×