Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28_latek_łysiejący

Czy 28 letni łysiejący facet ma szansę na dziewczynę ?

Polecane posty

Gość 28_latek_łysiejący

czy raczej musi sie pogodzić z samotnością ?

Gość gość
Oczywiście, że ma. A przynajmniej u mnie. Poza tym poczytaj sobie wątki, gdzie dziewczyn piszą, że właśnie takich lubią, bo to i pociąga. Ja się z nimi zgadzam. Mi samej się tacy podobają, choć mam dopiero 17 lat.

Gość 28_latek_łysiejący
ale co łysiejący ? bo sam nie wiem chce sie ogolić na łyso, ale nei wiem czy mi to będzie pasować chce to zrobić w zime bo najwyżej będe siedział w domu 2 tygodnie, a na dwór w czapce to nikt nie zobaczy :P nie wiem co może kręcić w łysiejącym facecie wytłumacz mi to ? i w ogóle nie wiem, ale skoro masz 17 lat to ja za stary jestem dla ciebie czy nie ?

Gość gość
No mi np. podobają się tacy, krórzy już nie mają wszystkich włosów, nie całkiem łysi ogoleni na zero, ale którym naturalnie te włosy wypadają. No ja już taka jestem i mam takie dziwne upodobania, a ktoś w takim wieku jak ty nie jest dla mnie za stary, przecież to tylko 10 lat różnicy..problemem może być to, że ja jestem za młoda.

Gość gość
No jestem.. trudno znaleźć właśnie takiego, który mi się podoba i któremu spodoba się taka małolata. Niestety, nie traktują mnie poważnie, a dla mnie starsi są super/.

Gość gość
No już chyba mogę sobie na to pozwolić.

Gość 28_latek_łysiejący
a skąd jesteś ?

Gość 28_latek_łysiejący
z Sopotu mam na imię Tomek a ty ?

Gość 28_latek_łysiejący
podaj maila

Gość gość
Podszywasze....boże.. piszę to ja, która od początku do Ciebie pisała. Ta, której podobają się starsi i ta która jest dziewicą. Napisałam, że mogłabym sobie na to pozwolić, ale nie pisałam po pierwsze, że z Tobą, a po drugie to widzę, jest wiele innych chętnych. Poza tym ja jestem z Wrocławia.

Gość gość
Piszesz, że masz 12 cm, ale co mi po tym, jak ja się na tym nie znam i nie wie, co daję mi doznania, bo nigdy tego nie robiłam? Ty masz 12 cm i wnioskuję, że to niby mało, a ja mam malutkie piersi i co ?

Gość gość
No i już Ci się odechciało.. wiem, wiem ale operacji sobie nie zrobię... sztuczne cycki nigdy w życiu