Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁY SSAK

stopery zatyczki do uszu

Polecane posty

Gość MAŁY SSAK

Witam polećcie mi jakieś naprawdę super dobre stopery albo zatyczki do uszu takie do spania które nie będą wypadały z uszu

Gość gość
a jakie uzywasz ,ze ci wypadają?

Gość mały ssak
Jeszcze nie używam dopiero chcę zakupić jakieś dobre

Gość gość
ja kupuję stopery w aptece, takie na bazie wosku. Dla mnie są super, odpowiednio uformowane dobrze zaklejają uszy i są wielokrotnego użytku :)

Gość MAŁY SSAK
a jak się nazywają bo jak pójdę do apteki to bym sobie takie kupiła mój partner strasznie chrapie i nie mogę spać

Gość gość
właśnie ja je uzywam z tego samego powodu :D, nie wiem jak się nazywają, na opakowaniu jest napisane :stopper do wielokrotnego uzytku. ja zawsze proszę zatyczki do uszu , takie woskowane i pani mi je daje, kosztują ok 1 zł , ja taką połówkę zatyczek przecinam jeszcze na równe pół, przed spaniem trzymam te kawałeczki w dłoni,żeby były bardziej plastyczne i potem formuję w kształt stozka. Po dwóch uzyciach formowanie jest dużo łatwiejsze.

Gość gość
aha i najważniejsze- nie słyszę tego CHRAPANIA!!!!

Gość MAŁY SSAK
myślałam że tylko ja mam ten problem :P z chrapiącym mężem he he dzięki wielkie zapytam w aptece a powiedz mi faktycznie przez nie nie słyszysz jak mąż chrapie ? i nie wypadają ci z uszu ?

Gość MAŁY SSAK
A mam jeszcze pytanie czy one są w sprzedaży na sztuki czy w opakowaniu ?

Gość gość
nie słyszę chrapania,no czasami jak głośniej chrapnie to coś tam dociera ale generalnie mozna spokojnie spać :) w opakowaniu są takie -no nie wiem jak to nazwać -dwie płytki , z których mozna zrobić cztery zatyczki. Ale ,że te zatyczki sa wielokrotnego uzytku to jedno poakowanie strcza na dość długo

Gość gość
w jednym opakowaniu za 1 zł jest tyle materiału, że wystarcza na dwoje uszy, wielokrotnego użycia,

Gość gość
no czasami zdarza się , że się trochę wysuną ale nie wypadają. Po prostu c zasami w nocy muszę je troszkę docisnąć. Ale sie wysypiam no i w tych zatyczkach uszy nie bolą :)

Gość gość
fakt, nalepsze są chyba z tej masy plastycznej korzystałam tez z takich gąbkowych-jest troche kłopotu przy wkładaniu oraz z "choinek"- te źle włozone są po prostu niewygodne

Gość MAŁY SSAK
dziękuję Ci bardzo popytam w aptece nie wiem jak Twój chrapie ale mój to w każdej pozycji na naprawdę mega głośno aktualnie z tego powodu śpi w salonie ale jedziemy niedługo na wczasy i nic mnie tak nie przeraża jak noce dlategom muszę sobie kupić coś naprawdę dobrego :)

Gość gość
mój mąż chrapie w kazdej pozycji i też mega głośno :D , bez korków było strasznie. Ciągle go szarpałam, budziłam ale to nic nie dawało, musiałam zacząć używac korków bo wykończyłabym się :)

Gość MAŁY SSAK
jak to fajnie że ktoś mnie jeszcze rozumie :) ja to myślałam że nie wytrzymam dlatego też śpi sam ale muszę zainwestować w coś do uszu a powiedz mi maż stosuję jakieś krople na chrapanie próbowaliście czegoś ?

Gość gość
krople i inne wynalazki z apteki nic nie dały. Na operacje przegrody-powiedział lekarz- jest juz za późno i nic ona nie da, więc ...pozostają korki

Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba ale nie dzialaja no 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość MAŁY SSAK
mój będzie miała pomniejszane migdałki i jak to nic nie pomoże to będzie miał zakładane takie implanty na podniebienie i to podobno działa w 100 ale na razie musi nazbierać pieniądze bo to niestety kosztuję znalazłam takie stopery myślę że powinny być ok i że mniej więcej o takich pisałaś http://allegro.pl/stopery-emson-mat-zatyczki-przeciwhalasowe-do-uszu-i4412304210.html

Gość gość
być może ,że to takie same jakich ja używam,ale te kupione w aptece mają inne opakowanie :).Niby opis podobny :)

Gość MAŁY SSAK
ja i tak zapytam w aptece może mi coś poleci jeszcze raz wielkie dzięki :)

Witam MAŁY SSAK 2014.07.17 , jeżeli Twój partner chrapie to zaproponuj mu wizytę u laryngologa. Oboje na tym skorzystacie :) Chrapiemy, ponieważ w czasie snu dochodzi do zwiotczenia mięśni gardła oraz podniebienia miękkiego, a przepływające w trakcie oddychania powietrze wprawia je w drgania. Istnieje kilka metod leczenia chrapania np.: dwie popularne metody zabiegowe - metoda pillar (wszczepy specjalnego materiału do podniebienia miękkiego) i UPPP (plastyka języczka, podniebienia miękkiego i łuków podniebiennych). Pozdrawiam, Łukasz Narożny

Gość gość
Ja uzywam stoperow czasami! Ale zawsze kupuje w www.profilaktykasluchu.pl - bo mam sprawdzone wiem ze sa wygodne i dzialaja

Gość gość
gość 2017.03.28 Ja uzywam stoperow czasami! Ale zawsze kupuje wwww.profilaktykasluchu.pl - bo mam sprawdzone wiem ze sa wygodne i dzialaja Tez z nich korzystam i dzialaja swietnie takze sapokojnie moge polecic:)

Gość gość
Używam stoperów do uszu w pracy, czasami też w domu, kiedy wracam po nocy do domu i wtedy śpię. Mam takie - https://www.aptekamini.pl/category/akcesoria-stopery-do-uszu To akurat są groszowe sprawy, a naprawdę mieszkając w bloku, mając dzieci i chcąc spać w ciągu dnia, po prostu inaczej się nie da.