Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o sztuczne rzęsy...

Polecane posty

Gość gość

czy są kobietki,które kiedykolwiek miały styczność ze sztucznymi rzęsami??za tydzień idę na wesele i chciałabym "sobie przykleić" :) ale mam sporo wątpliwości-czy mi się nie odkleją,jakie lepsze-kępki rzęs czy całe na pasku,czy nie będzie widać z kilometra,że są sztuczne????nie przyklejałabym ich sama,ale kosmetyczka. są jakieś doświadczone??? :)

Gość gość
Ja miałam na swoim slubie kępki-widać że są sztuczne, co by nie robić mówić widać że są doklejane. Trzymały się w sumie dobrze patrzac na to że ktoś ciągle mnie ściskał tu taniec itd. ale nie da się ukryć że trochę pogubiłam pod kościołem bo moja genialna teściowa musiała mi coś z oka sciagnąć.... Łatwo się je usuwało już nad ranem bo jeszcze bardziej się przerzedziły do tego czasu ale wieczorem juuż mi wszystko jedno było.

Gość gość
Jest taka usluga jak przedluzanie i zagęszczanie rzęs. W Tv wlasciwie kazda kobieta ma przedluzone i zagęszczone rzesy-sama to robię i poznaje która ma,np.siwiec, mucha, cichopek, kożuchowska od lat i długo by pisać. niektóre mają subtelne, ze pozna tylko ktoś kto sam sobie zagęszcza rzęsy, niektóre jak Siwiec nienaturalne i pasują tylko przy mocnym makijażu na wyjście. Cos takiego w zaleznosci od miasta i tego jakie chcesz rzęsy-sztuczne czyli syntetyczne lub naturalne czyli z norek kosztuje od około 170 zł (syntetyczne) do 400zł(norki). Ja robię norki za 270zł. Trzymaja si e super nawet miesiąc, ale zrezygnowałam z basenu, moczenia buzi pod prysznicem. Generalnie to bardzo ladnie wygląda,oszczędza czasu. Tych rzęs się nie maluje. Co do przyklejanych na chwilę to polecam kępki,inne są sztuczne i nie dodaja urody a wręcz przeciwnie. pozdrawiam

Gość gość
Polecam zagęszczanie i przedłużanie rzęs naturalnym włosiem norki. Jeżeli nie stać Cię na to, to według mnie lepiej dokleić kępki. Wejdź na yT na kanał katosu, dziewczyna ostatnio dodała filmik o rzęsach.