Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ta baba zrobiła piękną antyreklamę dla in vitro

Polecane posty

Gość gość

ta co specjalnie nie usunęła ciąży aby wywołać aferę w związku z deklaracją wiary podpisaną przez lekarzy i dostała za to kupę kasy. Ten dzieciak był tak ciężko chory ponieważ był poczęty z in vitro. Kto się bierze za tą gównianą metodę nieleczenia niepłodności musi się liczyć z tym, że ryzyko urodzenia bardzo chorego dziecka jest ogromne

Gość gość
takie głupoty piszesz, że aż szkoda się czytać, a dzieci poczęte naturalnie wszystkie rodzą się zdrowe?

Gość gość
Dokładnie. Śmieszy mnie wręcz ten lament nad jej osobą :O Prawie każdy lekarz w polszy usunąłby jej nielegalnie taki zniekształcony płód. Ale ona wolała urodzić takie "coś" aby tylko wybulić odszkodowanie.

Gość gość
ta baba już któryś raz z rzędu przystępowała do in vitro niektórzy widocznie nie powinni mieć dzieci

Gość gość
żeby żadna z tyc****adających nie znalazła się w podobnej sytuacji

Gość gość
A ile dostała kasy? Możesz podać kwotę?

Gość gość
Mnie najbardziej śmieszy fakt, że kościół wstawia się za lekarzem. Przecież dla KOŚCIOŁA dziecko z IN VITRO to NIE CZŁOWIEK. więc w czym problem ? Nie każdego stać aby usunąć dziecko za pieniądze, ale ja w jej sytuacji poszłabym do innego lekarza i tak czy siak usunęła :)

Gość gość
ta baba już któryś raz z rzędu przystępowała do in vitro niektórzy widocznie nie powinni mieć dzieci X Twoja stara na pewno. Urodziła jakieś upośledzone gówno. Ciekawe ile kasy wzięła.

Gość gość
In vitro nie leczy bezplodnosci.kobiety po in vitro nie staja sie nagle plodne.

Gość gość
"Nie każdego stać aby usunąć dziecko za pieniądze, ale ja w jej sytuacji poszłabym do innego lekarza i tak czy siak usunęła" xxx Nie rozśmieszaj mnie. Co za problem zdobyć tysiaka czy dwa na aborcję? Taką kwotę nawet każdy biedak może łatwo zdobyć -pożyczyć od kogoś, wziąć pożyczkę czy chociażby zastawić w lombardzie kompa czy co innego. Więc brak kasy to żaden "argument".

Gość gość
ta baba już któryś raz z rzędu przystępowała do in vitro niektórzy widocznie nie powinni mieć dzieci X Twoja stara na pewno. Urodziła jakieś upośledzone g***o. Ciekawe ile kasy wzięła. x ohohohoho! :D jakieś bezpłodne gó/wno się odezwało :D :D

Gość gość
"żeby żadna z tyc****adających nie znalazła się w podobnej sytuacji" x nawet jak mielibyśmy urodzić takiego kadłubka, głupia pindo to w większości USUNIEMY, dotarło??? więc siłą rzeczy nie będziemy w jej sytuacji

Gość gość
głupią pindą jesteś TY, skoro nie rozumiesz że chodziło mi o całą sytuację tej kobiety

Gość gość
Ale poziom :D

Gość gość
ojojojoj "całą sytuację" - co ty nie powiesz :D jakoś tutaj każdy się sra tylko nad tym że po porodzie musiała patrzeć na takie dziecko ojejku jejku chociaż SAMA do tego doprowadziła nie usuwając go

Gość gość
Piszcie dalej a ja lece po popcorm:)

Gość gość
A wy jessteście żenujące głupie baby. Kobieta która pewnie od wielu lat zmagała się z bezpłodnością bo nikt sobie in vitro dla jaj nie robi,myślicie głupie pizdy że łatwo się pogodzić że jak się w końcu udało to okazuje się że dziecko ma liczne wady.Chciała usunąć zgodnie z prawem,a lekarze to buce bo na nfz usuwać nie chcą ale prywatnie to ich cała etyka wali.Gdyby im te dwa tysie zapłaciła to żaden chuj by nawet o religii nie pomyślał.

Gość gość
I bardzo dobrze ze zrobiła wkoło tego rozgłos,tak sobie przypominam wasze darcie dziobów na te matki walczące w sejmie o wyższe świadczenia pielęgnacyjne.Ile z was wtedy darło się że przecież mogły wiedząc jakie dziecko ma wady usunąć je zgodnie z prawem.Jak widać nie mogą....

Gość gość
Nie kazda kobieta to reproduktorka. Sa jeszcze matki,chcace i kochajace to najbardziej chore dziecko.

Gość gość
od razu było trzeba iść do lekarza, który nie podpisał deklaracji wiary a skoro babska takie głupie są to niech później cierpią

Gość gość
I o tym właśnie mówimy - mogła usunąć nielegalnie, ale mogła zamiast świadomie rodzić "kadłubka" jak ktoś napisał wcześniej.

Gość gość
Chazan podobno Janowi Pawłowi II obiecal, ze nigdy wiecej nie usunie dziecka - i co sie stalo? los z niego zadrwil, bo jak trzeba bylo naprawde ususnac, to on nie byl w stanie, taki troche absurd - kara losu, nie wiem; swoja droga dziwne, ze z in vitro wyszlo tak zdeformowane dziecko - tam podobno mozna ustalac cechy typu kolor oczu czy inteligencja, a nie mozna bylo, ze bedzie fizycznie zdrowe? kolejny absurd tej sytuacji i dramat;

Gość gość
"- tam podobno mozna ustalac cechy typu kolor oczu czy inteligencja, a nie mozna bylo, ze bedzie fizycznie zdrowe? " x gratuluję ci wiedzy na temat in vitro

Gość gość
Matko baby czy wy wszystkie macie poniżej 14 lat???? ??????!!!!!!!!!!!!!!! Koszmar!!!! Nie chodzi o to kto ma racje ale wasz poziom wypowiedzi...poziom dyskusji te wyzwiska??? czy wy do córeczki też wołacie chodź tu ty moja pindo???? Bo na to wygląda....masakra...nie da się tu rozmawiać..i wy jesteście matkami?>>>?????????/Wstyd !!!

Gość gość
to nie matki tylko wściekłe mamuśki :D

Gość gość
Wy nie rozumiecie podstawowych rzeczy. Tu nie chodzi o usunięcie ciąży w pierwszych tygodniach, co każdy lekarz zrobi bez problemu w swoim gabinecie. Tu chodzi o terminację ciąży czyli przedwczesne wywołanie porodu - tego lekarz już po kryjomu w gabinecie nie zrobi. Owszem, przy in vitro można zrobić badania, które wyeliminują pewne choroby genetyczne, ale komplet takich badań to kosz kilkunastu tysięcy złotych. Po drugie bezczaszkowie i bezmózgowie nie sa chorobami genetycznymi. Powstają podczas rozwoju płodu a ich przyczyna nie jest dokładnie znana. lekarz wszczepiający zapłodniony zarodek nie jest w stanie tego stwierdzić. Mam wrażenie, ze Chazan, aby odwrócić uwagę od swojego karygodnego postępowania, zaatakował procedurę in vitro na zasadzie "atak jest najlepszą formą obrony", choć doskonale wie, że sposób poczęcia nie ma wpływu na tego typu deformacje. Niedługo się dowiemy, że wszystkie choroby i zespoły to wina in vitro, bo normalnie poczęte dzieci rodzą się zdrowe. :o