Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moge być w ciąży?? pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Mozna zajsc w ciąże jak mam np. 3 dni po dniach płodnych, kochałam sie z chlopakiem z zabezpieczeniem i doszedł na zewnatrz w gumce a pozniej zalozyl majtki i za 20 minut znowu zdjął ale bez gumki kilka razy włożył. Moge być w ciąży ?

Gość gość
Teoretycznie możesz. Wiesz o tym, że owulacja nie zawsze występuje w 14 dc? Skąd wiesz, że wtedy byłaś 3 dni po owulacji?

Gość gość
"włożył majtki, zdjął majtki, włożył kilka razy"... Lol, a 15 lat macie chociaż skończone że takie szaleństwa seksualne odstawiacie?

Gość gość
Haha facet wyciąga wacka w gumiaku i dochodzi na zewnątrz żeby tylko nic się nie stało po czym 20 min później pakuje się bez zabezpieczenia? Którą głową wy myślicie, cymbały?

Gość gość
Niedorozwinieci jestescie czy co ? Doszedl w gumce ale nie we mnie, zawsze tak robimy gdyby gumka pekla. A zalozyl majtki bo przestalismy sie kochac a pozniej sciagnal bo znowu chcialam ale nie mial gumek dlatego wlozyl kilka razy to chyba logiczne tak? Chcialam wiedziec czy resztki spermy po wczesniejszym stosunku mogly zaplodnic. A lay mamy on 23 a ja 18 ...

Gość gość
Mogły

Gość gość
mogły

Gość gość
Gratulacje :) Chciałaś i pewnie masz skutek :)

Gość gość
Spuszczanie się w kondomie na zewnątrz żebyppóźniej tego usmarowanego spermą fiuta pakować bez kondoma do środka. Nie no, logiczne, jasne

Gość gość
No to pisze ze moze ta sperma wytarla sie o majtki.. I czy moge po tym miec nornalnie okres czy od razu cos sie zmieni?? Bo dostalam i jak zawsze boli mnie brzuch i plecy to nie wiem czy jestem czy nie...

Gość gość
Skoro miał wytrysk na zewnątrz pochwy, a do tego miał założoną gumkę, to oczywiste że nie możesz być w ciąży.

Gość gość
Skoro włożył parę razy to może trochę jesteś :)

Gość gość
A przerwa trwala mniej wiecej 20 minut a i po ponad 2 tygodniach dostalam okres. Moge byc w ciazy bo nie wiem :/

Gość gość
na poczatku ciazy mozna miec normalnie okres

Gość gość
A czytalam na internecie cos o "wczesnym poronieniu" czy moge je miec? Bo bardzo duzo krwi mi leci i ciagle mi slabo.. Czy to mlże być poronienie czy jednak ciąża? I czytalam tez ze te plemniki nie moglyby dlugo przeżyć w suchym otoczeniu i po wytarciu... Prosze o odpowiedz..

Gość gość
Może być ciąża, bo plemniki zostały w cewce moczowej (o ile się nie wysikał) i w trakcie kolejnego współżycia mogły wydostać się. Jeśli dostałaś okres to nie ma ciąży. Zrób test to się dowiesz.

Gość gość
Moj chlopak mowi ze nie bede bo nie byl w takiej sytuajcji pierwszy raz i ze mam sie nie martwic.. Moze te plemniki sie nie wydostaly jak to trwalo tylko chwile i moze wyschla sperma po poprzednim stosunku.