Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztuje dobra, duża przyczepa campingowa?

Polecane posty

Gość gość

Chcę uzbierać na coś takiego i będę odkładał przez rok, ale taka żeby można było mieszkać, TV do tego, komp i inne bajery, ale to już dokupię. Chcę żeby była w miarę przestronna, ile musiałbym dać za coś takiego?

Gość gość
ok. 20000 zł , a jeszcze trzeba czymś to pociągnąć. Ja już wyrosłam z przyczep, teraz jestem fanką domków holenderskich. Nie ma porównania.

Gość DzianyGość
20.000 może kosztować duża przyczepa, ale będzie to raczej 20 letni zużyty szmelc :p kilkuletnia w miarę zadbana to wydatek 50-80 tys. a nówka raczej w granicach 100-200 tys.

Gość gość
Nie no ja mam auto, ale nie chodzi mi o ciągnięcie jej, tylko o zamieszkanie, mimo że mam dom to marzę o takiej przytulnej, dość przestronej przyczepie z kuchnią, choćby po to, by czasem zapraszać znajomych. 20000 to niedużo, myślałem, że z kilkaset.

Gość gość
20000 są w dobrym stanie i wcale nie 20 letnie

Gość gość
odpowiada mi w miarę używana, ale w dobrym stanie, nówki nie potrzebuję, więc myślę, że cena w granicach 50 patoli będzie ok.

Gość gość
wiesz za 50 tyś jaki można kupić domek i ile jest w nim miejsca? Nawet nie ma porównania

Gość gość
A gdzie można kupić taki fajny domek holenderski, ale zależy mi na jakimś miejscu, gdzie jest więcej natury niż cywilizacji?

Gość gość
domek kupujesz i wiozą ci na działkę. Mój przyjechał na roztocze.To jest jeszcze taki teren czysty i spokojny- na razie.W moim przypadku firma , w której kupiłam domek , zapewniała transport i wszystko odbylo się bez problemów

Gość gość
wymiary 7x2 z kawałkiem 15 metrów raptem. Mój domek ma 45 metrów.Jest różnica

Gość gość
O właśnie o to mi chodziło. Jest różnica, jest:)

Gość Oleksy
Ciężko to tak naprawdę określić ponieważ wiele zależy do jej wielkości oraz wyposażenia. Myślę, że najlepiej będzie jeżeli po prostu sprawdzisz to sama na żywo, bo tez będziesz mogła dokładnie obejrzeć wszystkie dostępne propozycje. My swoją kupiliśmy w https://www.przyczepykempingowewiorek.pl/ i jestem z wyboru oraz ceny jak najbardziej zadowolony, także na ich stronie internetowej możesz sprawdzić propozycje, które najbardziej Wam odpowiadają :)