Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina nie lubi mojego męża :(:(

Polecane posty

Gość gość

Moja rodzina jest dziwna wszyscy maja jakieś ale do mojego męża. Właśnie siostra się obrazila bo chciałam żeby przyszła do mnie jak maz będzie w domu. Jej maz z kolei chce go bic( idiota) dlaczego nie potrafią zrozumieć ze ja jestem juz mezatka i albo biorą mnie w pakiecie z mężem albo w cale. Mi się nie widzi zadawać się z kimś kto nie trawi mojego męża. Ech bo oni wszyscy są ... Już nie wspomnę o rodzicach którzy chodzą po znajomych i sala się na niego. Powodu nie maja. Jest mi z nim dobrze mamy dzieci dbamy o nie i niczego nam nie brakuje. Zazdrość?

Gość gość
Co na niego gadają?

Gość gość
ze mnie izoluje od rodziny bije i zastrasza. Nosz kur.... Większej bzdury to ja nie słyszałam

Gość gość
To spytaj ich czy fajnie byłoby im usłyszeć gdybyś zaczęła rozpowiadać innym, że podobne rzeczy na ich temat. Ciekawe co odpowiedzą

Gość gość
A oni są przekonani ze to prawda i ze nic nie mówili... Zawsze jak szczury przychodzą jak go nie ma a jak wróci to nagle juz muszą iść. Paranoja

Gość gość
"wcale" to jeden wyraz

Gość gość
Czep się tramwaja

Gość gość
Mojego męża rodzina mnie nie lubi i mam ich głęboko w d***e. Tera twoją rodziną jest mąż i jeśli tobie jest z nim dobrze to karz im się fakać.

Gość gość
sala - co to za czasownik?

Gość gość
Żalą. Znasz zespół nadpobudliwej klawiatury dotykowej? Oto jeden z jej objawów. Domyśliłbys się. No właśnie mozgi nie rozumieją ze corcia ma męża i to on jest od nich ważniejszy. Z reszta co oni za prawa sobie roszcza nigdy więzi z nimi nie miałam.