Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilkaa

Partner, moje dziecko i jego dziecko

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkie forumowiczki:) W sumie to nie wiem jak mam zacząc bo to zawikłana historia:-( Jestem w zwiazku od dwoch lat, niedawno moj mężczyzna oświadczył mi się.... Gdy się poznaliśmy on wychowywał syna z poprzedniego związku. Mój syn jest w tym samym wieku, mają po6 lat. Niestety moje dziecko urodziło się za szybko o trzy miesiące i we wszystkim musi ,,doganiać" rówieśników, a przede wszystkim ,,brata". Doadtkowo syn mojego partneta jest urodzony na początku 2008roku, a mój powinien urodzić się pod koniec września 2008, ale tak sie jemu spieszyło na świat że urodził się w połowie czerwca 2008roku. Obecnie wychowujemy ich razem. Niestety w sumie od samego początku zauważam że moj partner fawozyzuje swoje dziecko. Przytaczam jakieś drobnostki- jak sadzanie na kolana, rozmowy, zadawanie pytań, itd... W sumie nie wiem jak mam to opisac bo jest to trudne naprawde... Syn mojego partnera jest za bardzo az wygadany i ciągle przychodzi do nas, gdyby mógł to spędzał by z nami cały dzień, natomiast moje dziecko jest bardziej nie smiałe i niestetynie ma kontaktu z tym ,,przybranym' tata a on również nie ma zamiaru przypodobać sie dziecku. Co mam robić?Pomóżcie proszę

Mam nadzieję, że w miarę zadawania pytań bardzirj si otworzę i opisze Wam swoją historię dokładnie, toco mnie boli, co przeżywa mój syn. Pozdrawiam, Emilka