Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o osobach które wrzucają na fb piosenki

Polecane posty

Gość gość

i wiersze o miłości?

Gość gość
że lubią piosenki i wiersze o miłości.

Gość gość
Czy uważacie, że to obciach? Tak się zastanawiam, bo samej często mi się to zdarza. Nie wrzucam oczywiście tylko tego, ale no cóż, jako romantyczka mam ogromną słabość do piosenek i wierszy, których tematem jest miłość. Zarazem troszeczkę się tego wstydzę. Boję się, że ktoś uzna mnie za infantylną. Np. chwilkę temu wrzuciłam jedną balladę i teraz mam ochotę ją usunąć. Wstydzę się tego, że jestem taka uczuciowa. :(

Gość gość
daj spokój, to dobrze, że wrzucasz coś co jest dla odmiany ciekawe i ładne, a nie "byłam kupić podpaski, a teraz jem tosta"

Gość gość
Wiesz, wstydzić się nie ma czego, ale nie jest dobrze tak do końca się odsłaniać przed światem. Wówczas czlowiek jest bezbronny, a świat jest okrutny.

Gość gość
Obciachem to są zdjęcia obiadów, własnych nóg (samych :D) i pisanie takich pierdół, że głowa boli. Na pewno obciachem nie są piosenki i wiersze -przeciwnie, podniszą poziom fb.

Gość gość
To nie jest tak, że odsłaniam wszystko. Wiele rzeczy tłumię w sobie, chcąc uchodzić za silną i niezależną. Momentami jednak uczucia biorą górę. Tylko, czy w tych czasach romantycy mogą być jeszcze rozumiani przez otoczenie?

Gość gość
PS. Żeby nie było - nie wrzucam własnych wierszy, tylko polskich i zagranicznych poetów. Uwielbiam szczególnie poezję Kofty, Wojaczka, Leśmiana, Osieckiej, Tagore, Nerudy i Stachury.

nie myl romantyzmu z sentymentalizmem. romantycy byli zamknięci w sobie, a takie uniesienia uczuciowe są charakterystyczne dla sentymentalistów. czy tacy ludzie mogą być rozumiani w społeczeństwie? co to za pytanie? rozejrzyj się, na fejsie niestety tego pełno

co innego jakbyś uzewnętrzniała, się ze swoimi rozterkami miłosnaymi, jeśli tylko przytaczasz cytat bądź rzucasz piosenke to w jakiś sposób wyrażasz siebie, pokazujesz w jakim aktualnie nastroju się znajdujesz, tak mi się przynajmniej zdaje.. a co do piosenek to lubie też jak inni wrzucają , czasem w ten sposób można fajne kawałki wynaleźć

Gość gość
to samo, co o osobach wrzucających na fora piosenki i wiersze o miłości, czyli, tak, że te osoby uważają, że nikt poza nimi nie zna tych piosenek i wierszy o miłości, chociaż wiadomo wszem i wobec, że każdy korzystający z internetu potrafi odnaleźć je sam. :P tak samo uważam, w stosunku do osób przytaczających cytaty. ogólnie takie osoby uważam za infantylne.

Gość gość
O ile nie jest tego za dużo, to nie ma w tym nic złego. Tym bardziej jeśli mamy do czynienia z tekstami reprezentującym wysoki poziom. Gorzej jak ktoś wrzuca grafomańskie próbki, których wartość jest mierna. Cytaty takiego Coelho chociażby. Wtedy rzeczywiście można mówić o infantylności.

czemu infaltywne, nie wiem jakie motywy kierują tymi, co te piosenki wrzucają,.. chociaż pewnie znajdą się wśród nich tacy, którzy chcą się swoim unikalneym gustem muzycznym pochwalić.. ci tzw hipsterzy i inne dziadostwa.. ale są też tacy ktorzy po prostu rzucają by podzielić się jakimś fajnym kawałkiem, bądź pokazać co w danej chwili czują,i nie widze powou by uważać to za inflatywne

Gość gość
haha co za głupota...tzn że to co wstawiam na fb to jest to co czuję w danej chwili ? o matko, schizoidalne ćpuny z fb. Wrzucam kawałek, który lubię tylko i wyłącznie za sekcję perkusji lub gitar. A panny słuchają tekstu i myślą, że właśnie zrobiłem wielki błąd zrywając z kobietą hehe. osobowość =fb totalna bzdura. Fb to idealna rzecz aby właśnie chronić swoja prawdziwą prywatność.

spoko, jestem schizoidalnym ćpunem z fb, dobrze, że ktos mnie o tym uswiadomił

Gość gość
o boze !! to ty to wszystko wiedziałeś wcześniej ????

każdy ma swoje powody, dla ktorych wrzuca piosenki, i każdy ma je prawo odbierać je w taki sposob jaki chce, jesli ty je wrzucasz z powodu fajnej wstawki perksuji, to napisz o tym do tych wszystkich panien, żeby na wszelki wypadek niczego sobie nie pomyślały.

Gość gość
hehe i co jeszcze. Wszystkich mam uprzedzać co miałem na myśli ? Pogięło cie chyba. W d***e mam tych wieśniaków, którzy myślą ze to co wstawię to właśnie mi się dzieje. Można by tak manipulować pospólstwo, ogarnij się. W to nie mierzę.

Gość gość
c*****a

bo wiesz, twoj post na fb jest tak ważny, ze każdy powinien sie domyśleć co mialeś wtedy na myśli, każdy ma prawo inbterpretować cudze posty tak jak mu sie podoba, a jesli ci tak zależy by każdy myslal to co ty chcesz, to lepiej informuj o swoich motywach każdego z osobna.

Gość gość
s********j frajerze