Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zonaty pozna mezatke

Polecane posty

Gość gość
jaki ty światowiec jesteś :D palcem po mapie ?

Nie jade w Alpy tylko bede jechal z Wloch do Austri przez Alpy moze tylko jeden nocleg po drodze

Gość gość
nie zapomnij rozciągnąć sznurka bo możesz mieć problem wrócić :D

Gość gość
mezatka ty naprawde jestes albo glupia,albo bardzo plytka. Mam 34 lata! Nie wiem za kogo ty sie uwazasz i ile masz tych wiosen,ale odnosze wrazenie ze chcesz BYC madrzejsza od wszystkich... --ale moze gospodynie tak maja :P Nie nie rozumie i czym wy tu tegies--dlatego pytalam jak bys nie zauwazyla!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zimny-do malzenstwa jeszcze nie doszlam.Dlatego,tak sobie czytam ....

Sznurka mi nie potrzeba w wiekszosci krajow w Europie juz bylem po za tym w Azji i Afryce ale tylko 150km od Hiszpani

Gość gość
Ehh to nie to samo,co byc tam przez pewien czas.Ale polecam goraco,

Gość Mezatka po 30 stce
"Chcesz byc madrzejsza.." Ja nie musze chciec ;) Na podstawie Twojego toku rozumowania moge wydedukowac zes starsza ,a ... Proponuje isc do narzeczonego ,a nie marnowac swoj cenny czas na probe nawrocenia Nas -grzesznikow :D

Gość Mezatka po 30 stce
Zimny Ty draniu :D

Gość gość
Ja nie narzekam i nie szukam jak ty na necie czyjejs zony(meza)!!!!! Jak mam problem to go rozwiazuje...i nie podniecaja mnie pogaduszki na internetowe.. Mam tylko nadzieje ze nie macie dzieci!!!!!!!!!!!!! do mezatki- ja mam gdzie isc i do kogo, a ty mozesz tylko pozazdroscic :P:D:D

To nie my zalozylismy temat tylko sie tu tak sie mowi zgadali i jak bys szanowny gosciu nie zauwazyl to wymieniamy sie tylko pogladami na temat naszych odbytych podrozy

Gość Mezatka po 30 stce
"..nie podniecaja mnie pogaduszki internetowe .." powiedziala osoba ,ktora sledzi ten temat od dwoch godzin :D " mam nadzieje.." Mowia ,ze nadzieja matka glupich ,chyba cos w tym musi byc :P "A Ty mozesz pozazdroscic.." ee nie chce mi sie ,szkoda czasu...

Gość Mezatka po 30 stce
No wlasnie narzeczona podziel sie lepiej jakims ciekawym miejscem gdzie mozna pojechac ,a nie tu Nas tylko biczujesz .

Gość gość
Jesze kurwa nie przezywm nic bo nie ma poczym/ Smieje sie z durnej mezatej krowy. :D:D sory ze wam temat zjebalam,ale szlag mnie tafia jak cztytam takie szmaty!!!!!!!!-co mze maja a huija szukaja na necie!!!!!!!!!!!!! obynikt nie trafil na takich pacjentow jak wy w zyciu ! masaaakraaa hahaha. ciesze sie ze mam tak wspanialego faceta...:P

Gość gość
eh...mam miekie srece..polece wam jedyne miejsce ktore kocham najabrdziej na swiecie--Chamonix.W zimie raj :) W lecie tez piekna sprawa jak ktos kocha gory.

Gość gość
wiec dodaj sobie jeszcze jakies ponad 15 :D mloda dusza mlode cialo :D:D

30 ty szukasz chuja? Albo jestem debilem albo tak jak gosc nie umie czytac miedzy wierszami

Gość Mezatka po 30 stce
Na jesien planuje Meksyk ,nigdy nie bylam , a ponoc pieknie , no i ojczyzna jednej z moich ulubionych artystek-Fridy Kahlo . Narzeczona po co te nerwy ? Masz wspanialego faceta -gratuluje ;)

Gość Mezatka po 30 stce
"Szukasz h...??" Ja nie szukam -mam meza , a Ty szukasz zimny?A moze narzeczona szuka tylko sie wstydzi przyznac bo niesmiala? :D

Gość Mezatka po 30 stce
Chamonix= wow :)

Ja na razie chce zaliczyc Europe wiec do Trysil w Norwegi na narty polecam bylem raz tylko dwa dni ale szal ponad 10 tras zjazdowych duzo sniegu w maju bylem no i nie ma tlumu nie czeka sie w kolejce na wyciag no cos wspanialego