Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaHelena

po co ciągle otwierasz ten sam temat??

Polecane posty

Gość gość
to spierdalaj na fora angielski ahaaa, po angielsku ani jak nie umiesz pisac, no mendo to sie ucz jezyka nowej ojczyzny.

Gość gość
i wyjdz lepiej z dzieckiem na plac zabaw, angielskie matki tam na ciebie czekaja a nie siedzisz tu potworze 24/24, dzieciaka ci powinni zabrac, mam nadzieje ze angielskie sady ci odbiora, ty angielko zakichana.

Matka na bank żałuje,że cie nie usuneła,byłoby o 1 śmiecia mniej. A z ang.nie mam problemu,wychowałam sie na dwóch jezykach:-P

Gość gość
AnnaHelena mialas podac swoj post code, to jest kod pocztowy jak nie rozumiesz angielska torbo.

Gość gość
gość dziś Gdzie by wyjechali, do tego gowna zwanego UK? Sam tu jestem juz kilka lat i sie taplam w tym gownie. Mam nadziej ze juz niedlugo. xxx taplasz się? każda świnia lubi się taplać!!! a tak swoją drogą - czy ktoś cię tu trzyma świnio??? masz nadzieję na co?, że w końcu zarobisz na bilet?

Gość gość
Temat jest o tym kimś kto od dawna zakłada ten sam temat i pisze-zreszta-nieprawdę. Nie o AnnieHelenie!!swoją drogą AH ,nie wyrażaj się tak żle o Polsce,gdzie się np wykształciłaś .Nie mówię o tzw.patriotyżmie tylko o kulturze osobistej,w tym kulturze słowa. Właśnie takie Polki,drące się na ulicy,przeklinajace,wyfarbowane na blondi,umalowane na maxa,z niemal zerową angielszczyzną robią kwas innym kobietom -Polkom. I nie wymądrzaj się ,że nigdy nie wrócisz do PL,bo 3.lata to niewiele a oni co raz pokrzykują ,że chcą "wyjść"z Unii.Byłabyś zmuszona -jak całe rzesze rodaków-jako obywatel nikt do opuszczenia Wysp. Tylko nie mów,że dziecko urodzone np w UK dostanie automatycznie obywatelstwo,bo i takie głosy durne się słyszy.I to jakoby daje matce/ojcu prawo do stałego pobytu. Nic nie jest stałe,wszystko się zmienia,to na marginesie. Dobrego popołunia!!

Nie wymądrzam sie,tylko mówie co uważam. Mam tutaj rodzine,która tu siedzi od dziada pradziada i nie wraca poprostu,bo nie ma do czego. A dwa -to dziecko ma podwójne obywatelstwo,pl po mnie i bryt.po tacie.

Gość gość
od dziada pradziada to twoja rodzina z chlewa nie wyszla tak jak ty prostaczko.

Gość gość
mam nadzieje ze cie pierwsza wypierdola z UK jak anglia zacznie sie brac za takie smieci jak ty. ty i twoje pomioty.

Gość gość
W takim razie Twoja sytuacja jest inna niz większości Polaków,ale fakt,że rodzina jest tam z dziada pradziada(ciekawe od kiedy jest ten dziad-pradziad?jaka emigracja?)nie upowaznia Cię do obrazliwego wyrazania się o badz co bądz tez Twojej Ojczyżnie. A stwierdzenie,że mówisz co uważasz nie musi i nie jest jedynie słuszne,że użyję znanego powiedzonka. 3.lata odkąd wyjechałaś nie upowaznia w zadnym stopniu do słownej agresji,którą tu prezentujesz:(

Mnie poprostu wkurza ta osoba,która non-stop otwiera temat o tym jak strasznie zle jest w uk,obraża polaków wytykając im za ile pracują i wyzywa od beneficiarzy,dlatego też używam takiego słownictwa,bo z takimi elementami nie da sie inaczej.

Gość gość
z dziada pradziada buahahahaha a sama zaledwo 3 lata w UK dobrze kros napisala ze ty z dziada pradziada polska wiesniara co we wlasne gniazdo sra. Mysle ze ci ktos w koncu ta krzywa morde obije.

Gość gość
Rozumiem,mnie tez on(bo to chyba chłopak)wkurza,ale AH to nie powód,zeby innych Polaków obrażac stereotypowymi okresleniami. Pisz wprost do niego a nie przy okazji jedziesz po innych forumowiczach. OK,wyjaśnione.Spokojnego wieczoru.