Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzonaslowami

Czy on jeszcze napisze?

Polecane posty

Gość uderzonaslowami

Pisalismy ze soba przez rok z tego wzgledu,ze mieszkalam za granica . Przyjechalam na wakache i mam zamiar zostacz od dawna planoaalismy sie spotkacz pisanie juz nawet sie powoli nuszilo i niedawno umowilismy sie w pizzeri.Ja odbieram to jako zwykla znajomosc ale nie powiem ze w przyszlosci niczego wiecej bym nie chciala.ON.. jest wielka zagadka dla mnie. Nie raz znie dwa przer rok czasu piasal cos co pokazywalo mi ze chyba by chcial. Okay spotkanie bylo okay jak na pierwsze.wspomnial o nastenym pare razy.dal maly preznt na dobre rozpoczecie znajomosci. Problem pojawil sie po sotkanu gdy napisalam tego samego dnia.nie mial czasu kazal napisac na zajutrz.wymienilismy pare zdan znowy jest zajety. Trzeciego dnia mialam sie nie odzywac ale napisalam co sie dzieje.czy nie chce pisac to stwierdIl ze mi sie wydaje. Wiec napisalam ze jak bedzie mial ochote niech napisze. A on z tekstem ,ze zreszta ma malo czasu na wszystko. I koniec wczoraj byl 4 dzien-nic.i co o tym myslicie, nie umiem rozpoznawac jego powagi sytuacji czy marudI ze nie ma teraz czasu ale sie niedlygo odeWie. Czy podtekstem jest to ze nie ma czasu na pisanie,spottkanie wiec ta znajomosc nie ma sensu Czy to wymowka bo mu sie nie podobalo spotkanie..

Gość gość
Wymówka.Jak się chce,to się znajdzie czas przez 4 dni.Jest tu taki wątek :"Nie zależy mu na tobie.Koniec złudzeń". Jest to tez tytuł książki.Polecam i watek i książkę.