Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiego bólu mam się spodziewać po tatuażu na udzie?

Polecane posty

Gość gość
zakarzenie.... opowiedz lepiej jak to jest być bananowcem

Gość gość
a co powiedzą w salonie? tam nie prowadzą statystyki "jak bardzo bolało w skali od 1 do 10". :/ Moja subiektywna opinia - najbardziej bolesny tatuaż jaki do tej pory miałam.

Gość gość
Kobietki mają delikatne uda, co innego chłopak który se biega , wyciska se na nóżki ma je okopane wtedy tylko czuje komara...

Gość gość
Wszycy z tatłażem to seksualni dewianci nieletnich dzieci TFUU *ebać was wy chołoto nieczysta i to mówie ja ! Roman ! Magister z wsiury!

Gość gość
Ty roman pamiętaj!!! albo wóda albo leki!!! nie wolno tego łączyć bo później łażą po krzakach takie puchacze jak ty hi he ha magister...

Gość Auk
skoro uważacie tatuaż za coś obleśnego to jesteście w chuj zacofani, pojedź na zachód lub obojętnie do jakiego innego bardziej cywilizowanego państwa, nikt nie zwraca na to uwagi, jest to tak samo popularne jak piercing itd. co w tym obrzydliwego, nie wiem po prostu jesteście głupi i tyle, jeżeli się komuś to podoba to inni nie powinni mieć nic do tego, ja mam dwa i zaraz będzie trzeci, tatuaż robi się dla siebie a nie innych sorry. JAk czyta się wypowiedzi tego typu to żal d**e ściska. Pozdrawiam, a wracając do tematu uszczypnij się udo, jak boli to i tatto w tym miejscu nie będzie przyjemne hehe

Gość gość
Kiedy wyszedłem ze studia po pierwszej sesji tak kręciło mi sie w bani że musiałem usiąść na krawężniku. Czym to było spowodowane? Też tak mieliście? Marzyłem o kropli wody. Dlatego polecam brać piciu. A tak wogule to czy nie lepiej człowiek wygląda w trumnie kiedy różaniec oplata jego pomazane łapy w religijne symbole? To piękne..... Rodzina będzie dumna.

Gość gość
Nie rozumiem jak w obecnych czasach można być tak ograniczonym i uważać, że tatuaże noszą tylko kryminaliści. Spotkałam się z tatuażami u osób różnych zawodów, w czasie pracy było one odkryte i nikomu nie przeszkadzały. Jednym się coś podoba, drugim nie, żyjemy w czasach kiedy bardzo wiele kobiet ma tatuaże i są uważane za piękne i seksowne, a tatuaże dodają im uroku. Jeśli chodzi o ból to jeszcze tego nie wiem, ale podobno udo jest jednym z mniej bolących miejsc, się okaże bo też zamierzam tam zrobić tatuaż. Mój chłopak jest tym pomysłem zachwycony i mnie wspiera, wiec nie wiem jak można sądzić, że facetom się to nie podoba. :)

Gość gość23
Czytam te wszystkie wypowiedzi i stwierdzam, że dziewczyna dostała z 5 odpowiedzi na pytania a reszta to sterta bzdur... czy tatuaż boli na udzie hmm... Nie!!!! troszkę od wewnętrznej strony bo jest cienka skórka... Mam całe żebra zrobione tu mogę rzec że bolało ale jest to ból do wytrzymania... Więc rób i nie słuchaj innych Twoje ciało !!!

Gość gość
Ogólnie ból przy tatuowaniu zależy od tego jaki jest wasz prób bólu. Ja mam wytatuowane całe plecy w jeden tatuaż i mnie nie bolało, choć zazwyczaj takie rzeczy robione na skórze bolą mnie. Moim sekretem jest używanie kremu znieczulającego z lidokainą. Wiem że w UK/USA znieczulenie przed zabiegiem kosmetycznym albo tatuażem jest normalne i na co dzień stosowane. Tymczasem w PL jest z tym problem i pani kosmetyczka/ tatuator robi z tym problemy. Nie dosyć tego znieczulenie lidokainą można dostać przede wszystkim na receptę, albo w internecie. W drogerii nie da się tego spotkać. Ja swoją lidokainę w kremie kupiłam na www.naporost.pl i jestem zadowolona :)

Gość Lukra
Ja robilam duży tatuaż na udzie.Mam w d***e czy komuś się podoba.Tatuaże są moje i robię je dla siebie.siedzialam ponad 4godz.A 2przespalam.bol fo zniesienia dla mnie żaden .czlowiek wytrzymały da radę na zebrach,udzie kostce nadgarstki.Dużo zależy od tatuatora

Gość Asiek
Dnia 18.07.2014 o 22:48, Gość gość napisał:

nie lubię takich ludzi.

Nie lubisz bo co? Mam kilka tatuaży i będzie jeszcze kilka i jakoś nikt się odemnie nie odsuwa tylko je chwali a powodzenie u facetów mam nawet jeszcze większe 🙂